TIPS PENTING:cara untuk mengetahui pasword FACEBOOK kawan anda...

tetiber jer aku rase ader aura nak berkongsi tips yang datang membadai dengan tetibenye..
kali ni aku nak kongsi tips2 yang memang betol2 tip top le..
menjilat jari abes abesan..
disebabkan pernah sekali FB aku diceroboh oleh manusia bangang mane hentah..
sampaikan abes awek2 pilihan lari meninggalkan FB aku..
dek kerana kejadian tersebut la aku mule mengkaji bagaimane nak cilok password FB spesies2 manusia yang lain..

caghe caghenye..
-korang wat muke tak malu..tunjok jer muke korang depan kawan korang then tanyer jer die terus hapebenda password FB die..kalo die bagitau korang..memang korang patot rase bertuah sebab die memang percaye kat korang..
*kalo aku ngan member kamcing aku kitorang gune formula FBmu FB ku jua*

-mase kawan korang dok tengah nak login FB tu..pandai2 korang le meliarkan bijik mate korang..wat2 lalu pas tu tersepak meja komputer tu ke..takpon tersepak wire2 ke..takpon terus jer tersepak kawan korang..

-korang pergilah menuntut ilmu membace fikiran dan ati orang dengan2 mane2 nujum ke..ahli sihir ke..tok bomoh ke..tapi korang kena tanggong sendiri le..
 
-korang ugut jer kawan korang dengan antor emel ke..tak pon surat layang ke..takpon terus ugut depan muke die je..nak lagi senang korang hambik gambor die mase die dok tengah membute ke..ugut die yang korang akan uplodkan pic tu kat FB korang...kalo die report polis jangan babitkan aku..
 
-care terakher ape kate korang ikhtiarkan bio korang jadi hantu jer terus..maknenye kena pisahkan roh dan jasad le ek..da jadi hantu tu senang le nak mencilok pasword geng atau member2...
 
ha kalo dah try sume tips yang kau kasi kat atas tapi tak berhasel..make mane2 insan yang suke sangat nak pecah masok tempat privacy manusia laen sedor sedorle diri tu sikit..apekejadahnye dok buat keje yang tak tentu hale ni kan..
kalo dah orang tu marah mesti ader gak yang menyumpah..

nanti kang tak pasal2 termakan sumpah..




bukan sekadar omongan kosong

6 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam tahun baru

Anisa Hang Tuah said...

hehee..tanak tau paswed kawan2
kang habis nis kejekan
huahuahua

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak bleh blah la tips.. marah sgt dh tu.

Enh Ear said...

haha.. bab jadi hantu tu.. hebat..

JIJI YU said...

brutal::selamat tahon baru..
anisa::ahaha kalo dikejekan memang naye la..
lekat lakit::memang dah marah bebeno da ni..
enh ear::dah try jadi hantu ke

efa said...

uish takmo thu passwrd nnti kena marah tak pasal2 plak huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved