periksa jantina korang punye....komputer..takpon lappy

oho.....hoi..ala2 m daud kilau gitu..sungguh ayu dan merdu kan..
weh korang dah chek ke jantina korang..maksud aku jantina korang punye komputer.
takpon lappy kesayangan korang..
yer la kan dah lame dah korang berkaseh mesra ngan lappy korang,
tapi korang tak pernah pon nak ambik tau pasal jantina die yang sebenor..
mane la tau kot2 due alam ke..mau meroyan korang nanti..
lappy aku dah konferm2 dah berjantinakan pompuan...jadi aku takyah nak weri2 lagi la..
u r my straw..i'm ur berry...

cara cara nak chek jantina lappy korang..bukan nye korang kena buwat cara2 yang penuh cencored tu okeh..
camno korang nak chek jantina die..jeng3..

mule2nye..
korang kasi bukak notepad korang..
okeh dah bukak dah..sebab aku rase korang dah tentu2 sambil2 bace entry ni sambil2 nak buwat kan..
kalo aku sambong entry ni minggu depan camne la gamaknye kan..

dah bukak notepad..korang copy jer tulisan besor gedabak kat bawah ni then paste kat notepad tu..
CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
jelas ker tak jelas ni...
 
da siap wat camtu..korang save as....
ilove you.vbs ....
 


dah siap jer korang save file tu..korang pergi balik dekat tempat yang korang save file tadi..then kelik 2 kali..pas tu dengor dengan telinge yang dah korek licin2..dengor leklok..suare laki ker pompuan ker pondan..ker suare doc rozmey yang kuar.. 
 



bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hahhah..yuyu punya jantan! patut la gataii!

Enh Ear said...

jadi ke? mcm scary ja nk buat ni

E.d.Y said...

haha...akunye khunsa..macam mana ek?

Ina said...

'ish..ko ni...ngade betul la...tak kuasa i'...dia kuar cam tu la jiji..

Gayahspears said...

aku pulak dia cakap camni :-

jijiyu sayang gayahspears!!! kah3 tu jantan ke betina?? jawab2!!!hahaha

yad'z said...

hahahha.. ngarut tul lah ang... aku nye kuar m daud kilau cammano tuh??

Rara Farah said...

kah3..lawak cik gayah kite...adeh...lappy aku dalam wad..tgu beberape mggu buley aku check..

amirah said...

bia betik...aku mcm faham je...

Miss Ran said...

aku nye pure pempuan tapi versi andartu

Ummu~Ishak said...

macam suara julia robert je

f y z a H A M I D said...

yeay!!
saya tau miss comp saya mesti sama jantina dgn syg..
muax..i lup u 4eva :p

sekamar rindu said...

salam..

singgah malam sambil follow ur blog..****285

Embun Pagi said...

adoyy...skit jantung aku terkejut..dah la spekar punye kuat!!..wakakak...ooo..jantan ghupenye pc nie...;p

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wahhh i punye puan-puan :(( :(( :((
wuaaaaaaaaaaaaaa~~~~~
saya bukan lesbian :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved