sembelit

tetibe jer apdet blog ni memalam bute kan..aku baru jer lepas chating dengan cik gayah spears..
memang sempoi abes la ko gayah..siap nak pelempang aku lagi tu..tapi bile die tau aku ni jiji yu..die terus jer caer meleleh gitu..tak gitu cik gayah..sori ek..ape yang aku nak puji cik gayah ni..bile je aku cakap aku nak tukar layout aku bagi nampak klasik sikit..die laju jer nak tolong wat kan untuk aku..yer la..aku ni memang bute warne je kalo bab2 layout2..templates hape ni..yang sedia ade ni pon member aku tolong wat kan..

ni yang aku nak citer sebnarnye..dok tengah syok2 layan2 chating ngan cik gayah spears kite ni..tetibe je perot aku rase cam dok tolak seswatu jer untuk dibawak keluar ke alam nyate..
aku pon menyahut seruan perut aku tu dan terus jer bergegas ke bank simpanan emas dan permata..
tapi yang aku herannye..pehal malam ni perjalanan keluar tu tak selancar sepertimane kebiasaannye..
melekat semacam..aku rase cam ader seswatu yang besar gedabak jer nak keluar..
punye la meneran aku ni pon..
sambil2 tu aku sempat lagi dok pikir...hape la yang aku makan hari ni..sampaikan begitu tenat sekali keadaannye..
kot2 perot aku tak sempat nak proses bio die jadi ketulan kecik2..
setau aku..hari ni aku makan KFC je pon..yer la mane la tau..kot dok tengah meneran tu terkeluar balik KFC combo yang aku melantak petang tadi...
dekat dengan sejam jugak aku dok bertarong..berpeloh2 aku dibuatnye..
tapi hasel yang terkeluar tengok2 takder plak kfc combo tu..yang ader 
biji lade..kekacang..jagong... sungguh kotor kan..sile lempang dahi aku dengan kuat sekali..
cam bese la..aku sentiase jumpe jalan untuk memburu kemenangan..bersorak sorak aku dalam jamban tu..mane tak nye..40min dok berhempas pulas..
kuar jer jamban..terus naek takot cik gayah dok tengah tunggu aku..tetibe je..aku ternampak kat list ym aku..sorang budak yang name die pintot..tetibe jer online..
muke mase kejadian..siyes aku bimbang..
buwat pengetahuan korang..budak ni tersangat la kiut gaban..muke memang babyface..dan sekang ni die mintak aku cari peneman tak pon rakan kongsi untuk bisness ternak lemak kat body sendiri..
nape aku cakap sal budak ni..sebab budak ni la orang pertame yang aku luahkan perasaan seusainye aku bertarong melawan kepayahan sembelit tersebut..
terime kaseh pintot sebab ko sudi berkongsi rase kepayahan sembelit dengan abang mu ini...
untuk cik gayah dan pintot...
p/s:
korang pernah sembelit tak..jangan malu2 jangan segan2..ngaku jer..dengan aku pon nak berkire.



bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

ubi said...

haha..sekalo taik mum cair ji..haha..guano keras skalih nih...haha

therosputih said...

muka sembelit tu meme tokleh blah...tahan bau busuk sekali tuh...

y u y u Z u l a i k h a said...

pernah.. mak kate, masa umur 3 tahun. lepas tu tak pernah dah ^^

Mr. Swift said...

Muke macam sial je. haha

hiro said...

kikiki..

amiYo said...

berok cair ko ji..??hahaha

amiYo said...

setaro mano kato nok pase nuff..?bleh dh ko..??

alexa yussida said...

ishk ishk..terbayang adegan dlm cerita laksamana do re mi..hahaha

Gayahspears said...
This comment has been removed by the author.
Gayahspears said...

patot la lame tunggu bls ym rupe2nyer..kah3

yad'z said...

hahhaha... peh pengakuan yang sungguh berani lah... muke ang memang ade rupe sembelit bro..
hahaha

puteri ain said...

haha..memek muka tu penting..hehe..
kebimbangan..sabar ye..:D

armouris said...

lagi info tentang sembelit di SIHAT SELALU - Sembelit : Kesukaran Membuang Air Besar

JIJI YU said...

ubi:
hau la kegheyk make pise bakali..
therosputih:
eheh tahan segale galenye tu
yuyu:
kah2 anda sungguh sehat..
hiro:
kui3
amiyo:
berok kerah la dea semelik gak..
alexa:
eheh ni lbeyh kureng je..takde orang skodeng je..
gayah:
tu la pasal..dok dalam jamban tu mmg tringatkan ko je..
yad'z:
setakat nak ngaku semelit hape la salahnye..
puteri ain:
mmg aku bimbang//kot terkoyak..
armouris:
ahah makaseh bhai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved