SAYA CADANGKAN ...


segmen baru dari bro ben yang memang menguji kepale2 yang mane rase kreatif dan berlemak manis..jadi aku pon rase rase nak uji jugak kreatif ker tidak kepale hotak aku ni..jadi aku join..mane2 yang rase2 menggatal nak join..picit jer atas gambor header bro ben kat atas tu..

saye cadangkan le ek..tukar jer name  harimau melaya tu kepade name pahlawan malaya
sebabnye ek..bile dah name pahalawan malaysia secare otometiknye memang dah termasok dah sabah dan serawak..
sebab bace dari paper tadi..name harimau malaya ni hanya menaekkan name semenanjong sahaje tapi tak menaekkan name sabah dan serawak..so aku rase bile dah letak name pahlawan malaya..secare tak langsong kite boley mengingati sejarah2 pahlawan negare yang terdiri dari pelbagai kaum contohnye RENTAP..legenda2 bola pon dikire pahlawan jugak kan..sebab menaekkan name negare..ramai jer legenda bola yang bukan dari kaum melayu..jadi memang tak jadi masalah la pasal kontroversi name yang tak 1 malaysia
wokeh siap.. cadangan aku jer ni..



bukan sekadar omongan kosong

6 comments:

A£iA said...

pahlawan ?! ni lagi dasyat ! haha

Syafiq Rosli said...

wah da mcm melaka plak ni..hehe

nur said...

wah.. semangat kepahlawanan disini

Huszaini said...

ok ok ok ;)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

macam nk g perang ar lak,,,hehehe

jom tengok entry baru Syed mengenai pokok Aneh...

Lulu caldina said...

Selamat tahun baru..
Semoga terus sukses dan berjaya dalam hidup yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved