tak tahan dah..


alkesahnye::
pungung dia bergegar, punggung aku juga bergegar. kitorang sama-sama sudah tidak dapat menahan!
Aku sudah penat me………,taksempat menyempat nak bercakap.. masih juga belum sampai-sampai, dan aku pon tak tahan dia semakin lagi tak tahan!
dia terhentak dan aku turut ikut terhentak. kami semakin tak tahan! kami sama-sama sehaluan
terus bergegar serta bergoyang-goyang macam nak…… aku semakin ligat me………… Arrrrr..aaaahhhhh..! Aduh! aku dah tak boleh tahan dah!
Kerana terlalu lama bergegar dan bergoyang, dia pun tak tahan lalu meraung
Arrrr..aaaah!
Aduh!
Mana tahan!
Arrrr..aaaahhhhhh!
Sampai kuar air mate aku meraung!!!

Aku pun berenti dari mengayuh basikal tu!kitorang same2 turun dari basikal.
Sambil duduk menyangkung,wat examination sikit  tayar basikal yang dah pancit tu.
“Aku dah kata, ko degil sangat nak naek basilkakl tayar pancit..len kali gelek jer la!”
“Nanti punggung kita pon sakit!”
“ko ni aku akte degil tu dah memang konferm da..kang aku kate bebal kang aku pka yang kena tibail!”
“dah2 meh gi repair lu tayar ni”




p/s:: lepas abe karang citer aku terpikir..agak2nye la kan..uols2 sekaliyan..pikir pe ek bile bace intro citer ni..hehhe



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

iwan_dextrous said...

hihih..x pikir ap2 pun.ahha

Dextrous cyber life

lynn angel said...

hahahaha... intro pjg.. ingatkan pe td.. :)

TunTeja said...

hahaha..berfikiran suci sesuci embun pagi! wakaka :p

hiro said...

main2 grafik2 ne buat gua gusar semacam..keh2

NOOR FATIN said...

grrr!

azalia hjsalleh said...

apa nie ?
x phm laaaaaaaa

Miss Yaty said...

hihii...jap2 nak pk sambil garu kepala..

taw name azizi kat sidebar tu....mohamad azizi azahazuhari...

lupe nick name blog jiji bila nmpk kat sidebar azizi terus taip je..hihi...

cowey kalau tak suke ye...:)

puteri ain said...

hehe..igtkan ape la td..

Ummu~Ishak said...

hishhhhhhh

Rara Farah said...

chill jew...aku neutral..so,aku pk baek2 jew...hahaha

amirah said...

aku ngaku aku pk bnda xelok tp aku tau ko xkan tulis bnda2 mcm 2 utk dibuat entry

Miss Yaty said...

hihi....smpai terharu..hiii;p

aleen aiden said...

xpikir ape.xdpt nak grab.patu dlm ati mule ckp " eh3 die nih,dr tadi duk begegar,begegar hapenye"

lepas da ckp nek basikal,baru paham.hu3

E.d.Y said...

isngatkan apa la td..huhu

JIJI YU said...

iwan:
mueheh yer ke ko ni..
lynn angek:
intro kasi gempak jer pon kan..ehhe..
tun teja:
alamdulillah..rase2 entry ni da waktu petang dah..eheh..
hiro:
pehal lu gusar semacam..aahaha..naek vision dalam kepale ke..ahaha..
noor fatin:
geram ke aper tu..
azalia:
yer ke tak paham..hurm2 maaf2..
miss yaty:
muauau suke jer..paggil name penuh lagi elok..eheh..senang tok kadi nak isi borang..
puteri ain:
ehehe..dok pikir ape nye..
ummu:
nape tu..
raje farrah:
ahaha..aku caye la kat ko..
amirah:
muaaha kire ko percaye kat aku la ek..
aleen aiden:
muehhe.bace smpai abes baru paham,hehehe
edy:
ahaha//dah pikir jaoh ke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved