aik kemane menghilang

9
petang tadi sempat menjengok follower aku..ader empat ratus empat puluh orang sumernye..tetibe malam ni aku tengok dah berkurang sorang..kemanekah anda menghilang??
bukannye aku nak tunjuk ni gile follower..lagipon aku tak paksa korang nak follow ker tak..bukannye aku pergi menggedik kat blog orang laen..”saye dah follow awak..follow le kite balik” sambil2 wat tarian naga…takder2..

kalo dah suke kompom aku follow..same jugak macam korang kan..jadi terime kaseh kepade yang follow memollow tu..yang tarik diri tu..kalo aku ade wat salah silap..aku mintak maaf sesangat..yer la kekadang tu susah gak nak jage hati peminat..bajet diva macam anita semenanjung serawak dan sabah..

terime kaseh sumer2….kalo aku ade wat salah silap..sembur je aku kat ruangan komen..aku okey jer..bajet cool+macho..aku takut yang unfollow aku tu terase ati ngan aku ke..tolong maafkan aku ek..aku memang cukup takut le orang terase ati ngan aku..yer la..macam berutang jer rasenye..



bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

ika said...

hahha. tarian naga. kalo aku buat tarian hawai. ala aku pon dah ade org unfollow. tapi biar je. itu hak dorang kan. :)

efa said...

erk ada gak erk yg unfollow boleh ka?

Anisa Hang Tuah said...

hai tuan rumah
kite dah follow awak lame dahh
nape tanak follow kite
silelah follow
aee gediknyeww

ctnurathirah said...

ade tu..
tak hilang ke mane pun ase nye..
men nyorok2 kott ;p

Princess Nur said...

hehe..sian..knur tambah dh tu jadi 440 semula..btw comey weh hk dok joget atah tu.. :)

Amira Naddia said...

aku rase ko da tolak cinta die weh..
sbb tuh die unfollow ko
berdose da ko weh..

Si DauN CeRi said...

ntah2 die unfollow kejap je, sat2 agi die follow balik..nak dapat nombol bes agaknye. mn tau..

Anonymous said...

maCy tetap jadik follower. mungkin jadi silent reader~

maCy said...

;D

aNnE said...

mungkin dia delete acc blogger kot?huhu

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

alaa entah2 orang tu delete akaun ke ape ke.
takpun laki dia jeles ke sebab jiji lagi mengancam dari laki dia tu =.='
tu yg dia unfollow tu. hahaa.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bakpo awe? hile sore? takpo lah, mitok maaf doh kee, dio maafkanlah tuu....hile dio takpo, jange hile cari make;)

amirah said...

aku tak puas hati.ada member aku cakap ko hensem.

A.s.t.i.n.a said...

dier deactivate account ler Ji.. err boleh?

aDieyZa said...

dia terunfollow kot.. jgn risau sgt.. fikir positif..

xyah fikir terlalu mendalam kenapa dia unfollow ko..

Afikah Aziz said...

ingt suh sembur ng febreze ahaks...rupe2nye sembur kt ruangan komen...leh sembur ke,cmne nk sembur kt ruangan komen tu ye jiji...ajar ika leh hak3x...

DuD said...

dah org x sudi nak wat cemana ye x??

kechixx said...

kekadang orang unfollowe kita sebab dia mengharapkan kita follow dia balik bila dia dahfollow kita..betul x?;)

syafiQakarim said...

amboi sir..
buat tak kenai naa..? ;p
haha eh,cepat joget tarian naga ;p

kiera'sakura said...

die t'unfollow la tue.. hahaha

~naddy~ said...

ala...takat sorg ja pon jiji oi..nuh, nak mai lagi rmai, hehe! gomen jiji~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved