naek baran

eh ni aku nak tanye korang..yang ade pakwe ke..yang ade abang ke..yang dah kawen ke..deorang tu baran tak..akur ase lelaki baran ataupon panas dalaman yang berbara bara ni kurang macho le..takpon tak macho langsong..aku rase la..

tengok geng2  yang bercinta kan..kekadang sang teruna tak tunjuk pon diri die yang sebenar..depan awek punye la sweet macam coklat choki2…tapi depan adek2 kat umah garang bak sarjan misai..ader gak yang tak tunjuk baran mase mule2 bercinta..biase la dok tengah manis lagi kan..tapi bile dah lame2 ha mule la keluar satu set tanduk sekali ngan taring biawak..

bukan aku nak tunjuk sangat keburukan kaum terune atau kaum lelaki..tapi aku teringat pasal kawan aku mase aku study dulu..die pompuan..dah ade pakwe..satu hari die ajak aku kuar shoping2…kire aku ni peneman die dikale berduke je la kot..dah tak ajak pakwe ajak le aku..skandal ke ape camni ek..tapi hari tu die kuar ngan aku die pakai spek itam lady gaga..

hape ke pelik pulak minah ni..malam2 pakai spek itam..ape tak cukup gelap lagi ke waktu malam..aku suh die bukak spek..die cakap malu..tak tau pulak aku wanita ni memang pemalu nak tunjuk bulu mate kat orang..aku pakse jugak..last2 die bukak..hah ambik ko nk..sekali eye liner die cam terlebeyh pakai dah pulak..biru sekeliling..aku tanye pehal..sekali die meluah perasaan kat aku..pakwe die memang baran..tapi kali ni siap tertangan lagi tu..tapi demi cinta die tak tinggalkan pakwe die..hadoi..aku yang singgle lagi ni taknak pulak..

citer kedue..member pompuan aku jugak..patah riuk oit dibuat pakwenye..sebab jeles jer pon..

bagi terune atau jejake2 yang baran..ade mase lagi nak berubah..aku pon kekadang baran gak..dengan geng cicak yang salu jer membuang najis besar kat rumah aku..memang tak beradab sopan langsong..

jiji

gambor aku yang kat atas ni telah di edit secare kretip gabannye oleh si epah.memang aku nak marah sangat..pehal pulak si epah ni boley wat muke aku jadi macam apek cine ala2 citer kungfu zaman dinasti ming..ape kejadahnye tujuan ko epah..memang aku betol2 nak marah sebab ape la ko edit gambor ni..aku nampak lagi ensem dari gambor sebenor..bagus tol ko epah..

 




bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

mrh nie hasutan syaitan, kne blaja tuk b'sbr.
mrh saje xe lgi, nie smpai naik kaki tgn, uishh! parop2!

pns baran btoi bmpr tuuu, ^^,

Cik Jannah said...

ish3. takkan sampai pukol kot. tak boleh blah tol..

Cik Eliza said...

hahahahahaha !

b'dekah gila pic tu.

haha !

kahkahkah!

yad'z said...

wakakakakakkakaka... huahuhauhaua.. hahahahha... [pengsan]... tak tahan lah seyh nengok muke ko meon ooii.,. hahahaha..


single lah senang kan meon kan... tak yah dok susah nak pikir kene belasah...

meon.. baekk.. cooll.. tak naik tangan... hehehe.. jom kapel.. wakakaka...

A.s.t.i.n.a said...

err gambar yg edit tu sebijik pakwe saya..

Hanis MY said...

maharaja mari mano ni ji! song sungguh blakon jd hero crito cino hak zamey dolu2 tu,..

Anisa Hang Tuah said...

alalalal
tamaw la memarah si epah..hensem apee..dah macam ahli kung fu zaman maharaja cina dinasti ming sudahhh

yatie's EPISODE said...

ish. nape la baran encik BF dia smpai ke situ skali. takut yati. huu T.T

E.d.Y said...

haha..lawak giler gambar

Ummu~Ishak said...

semat yg amat

haha!

ika said...

tu lahh . susah nk predict kan . kena cipta alat pengesan baran ni . haha .
cantek gambor yop ! :D

TunTeja said...

hahaha.gamba tu yang takbley blah :p

mak saye kate kan...ade 2 jenis lelaki y perlu dielakkan.
1)pelokek
2)baran

hehehehe :)
p/s : takpe.pi lah jumpe umi awak.ingat.hargai mereka sebelum terlambat tau.hee

chiLleD...!! said...

klakor lah gmbr tu..hehe

p/s:stuju ngn tun teja

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alololo awe jange jd panas baran deh, takut ambo nok saing nge ore baran2 niih. wuhuhuhu...

tulus sweet said...

kawe meme tak cayo ko jate..hikhik!

aDieyZa said...

kalau belum kahwin dah berani naik tangan, dah kahwin nanti kaki pun leh naik ke muka..

kerana cinta badan binasa??? xsesuai ok!!

kechixx said...

kesiannya kat dua kawan awak tu..patot dorang awal2 lagi pilih awk kan?hehe..

yoi said...

wow. dah la baru pakwe. takut betul ngan orang camni. =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved