aku adalah aku

 
 
cerita satu
kat pejabat pendaftaran negara..mase nak tukar alamat kad pengenalan
minggu lepas...
 
kakak bunting:adik ni bukan bin cek mat ke???
adik manis:bin cek mat hepenye plak kak oit..dah terang lagi bersuluh kat dalam IC saye name bapak saye..
kakak bunting:takder la..adik ni takder pertalian darah dengan kharul fahmi ke???
adik manis:?????kakak dah rase nak terberanak ke hape ni kak...

cerite due
kat sekolah aku..
memang dialog same je setiap kali lepas ade match bola team kelantan mahupon malaysia

bebudak sekolah:cikgu chong...ape perasaan cikgu bile kelantan seri je ngan kedah semalam???
cikgu chong: cikgu rase cam nak sumpah je korang sumer bior jadi jajan..

cerite last..
kang cite panjang2 korang bukan nak bace pon..
kat kedai gunting..baru jer tadi..
 
pakcik gunting:wohohh....nak potong camne ni dik..
adik manis:buat style rambut orang2 beriman la hendaknye pakcik
pakcik gunting: pakcik wat style keeper mesia ek..si kerol fahmi tu..muke dah same dah..idong je tak mancong..
adik manis:hamboi pakcik..pakcik tak pernah rase jadi duda lagi kan???..kang aku gossip dengan si jande kang..


apehal aku dihantui bayangan si kahirul fahmi ni..





bukan sekadar omongan kosong

20 comments:

ieka darlink said...

wah kemain lagi abang kairul fahmi nih. eh silap abang jiji nih. ahahahaha.

kiera'sakura said...

JIJI yeke ko sedara ngn kerol fahmi tue? xnk ke kenalkn blog aku kat sedara ko tue? hahahaha

aLya said...

uish...pakcik gunting tu ganas la..
yg cikgu chong lak ciap nk sumpah jd jajan agie..ganas..ganas.. :)

h A n Y S said...

elelele..ang mmg ade petalian darah ngan si kerol tu kan..?ang cuma segan2 malu2 meow2 je nak admit kan..? heh heh heh
;p

C I K . F Y Z A said...

cikgu hensem!!!!!
hahahaha XD

Anis Akhir said...

ewah2...smua ingat hg ni mr keeper ya...hehe

efa said...

uish sekali tgk iras la huhu sedara ka?ahahaha =)

A.s.t.i.n.a said...

yer cikgu ensem sangat

amirah said...

weh jangan risau. kerol fahmi lagi hensemmmmmmmm. ko selamat k =p

Ummu~Ishak said...

innaka gamil min kerol fahmi. wallah <--ul ammu tokmiyah

epadzz zainal said...

buto mato la sep2 nih..
(ayat dekki)
hahaha,,,

yad'z said...

huh! meon .. hentikanlerrrr... berbulu aku nengok.. hahahaha..

ehh, tak yah ar si keroll uh.. ko lagi hensem and gojess okeh... hahahaha

Edy Zaidi said...

nak sain..hehe

Anisa Hang Tuah said...

hai fahmi ku sayang.

Princess Nur said...

sama tak serupa..hehe..

KUREKURE COMEL said...

samo kelantan....biase la tu...kihkihkih....


lepas ni ramai la mintak sign...kihkihkih...


sign se....hehehe

Cik Eliza said...

lebih kurang sama lah kot?

;p

Adzriel AB said...

ha..ha... tang mata kot.. ok le tu pelanduk 2 serupa.

deeya said...

apex lagi encem la .. ko sweet jerp lebey :)

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa kemain lagi. khairul fahmi jugak. takde org len ke? haishh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved