awek baru..

 
 
aku dok bace komen komen korang kat entry aku hari ni..
tetibe ade komen bagitau aku....
"saye follower ke 500..
pas tu last komen die wat smile cam ni..
:D...
sengeyh kemaen lagi die ek.."
sehengat aku la..mase aku mule2 berblog 2 bulan lepas je aku salu tengok follower..jadi aku agak terkujat bile die cakap 500..
dah ramai le kot dari 499 kan..
ape pon..aku anggap follower2 sumer adalah sebahagian daripada blog aku ni..
yang komen tu lagi2 la...
yang mane bace tu pon same jugak..
korang sume member aku..
kiter member kan..kan????
sayang korang sume sendat sendat
sambil2 wat muke hello kitty...
 
terima kaseh daun keladi..
tambah bilangan aweks2 kat blog ni..
bertambah bunga2 dalam blog aku..
harum2..... 
p/s
aku sebenor nya nak copy header die..tapi tetibe je die kuar amaran..cakap nak babap aku..
batal wudhuk kot kalu di babap beliau...




bukan sekadar omongan kosong

16 comments:

echah mashuri said...

cehh.ko duabulan dah 500.kalau 4bulan mesti 100.perghhh...bagi tips weh.ak neh setahun pun duk gitu jah.-_-

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

hahaha. batal wuduk ye?

thniahh. da 500 da member :)

A.s.t.i.n.a said...

kah kah .. memang patut kene babap pon..

NurLailatul said...

uhuhu....

padan rr buka blog ko bau harum je...

huhu

KUREKURE COMEL said...

hehehe.....tak pe blh amik wuduk lain....opppsss....


tahniah....hihihi...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

adeh..malu ^^ ...hehehe...

nak copy, klik je gambor header tu..hehe...
tengs yeah ! :D

Anisa Hang Tuah said...

fuyooo..
ji ramai follower wanitaa
ensem la katekann
hiks

Amira Naddia said...

uwaa..da ade 500 aweks. (yg laki pun rembat)

tak sia2 ko update entry selang 10 minit kn..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

entry balasan...hehe...
tengs again . :)
http://gulagulahati89.blogspot.com/2011/02/jadi-awek-jiji-yuyu.html

puteri ain said...

haha..tak boleh blahh..batal wuduk..
logik gak..hehe..btw congrats bro..:)

DuniakuAbstrak said...

cakap kat cik gula gula hati aku reLa di babab oLeh dia..hahaha

KatekateKite said...

ahaks! kalakor :D

Rozuan Ismail said...

tahniah!!teruskan usaha york!!

TunTeja said...

perghhh.dah 500 tuuuu.bile aku nak kejo ko ni jiji.aku asek 300 je tak tambah2.HAHA ;)

Nurul Afifah said...

wah..tahniah~

Adzriel AB said...

hebat tu 2 bulan dah 500. eh..akak yg ke 508 le pulak. maknanya depa follow reramai tu sebab suka blog ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved