di rebiyu belog oleh bro shahazrin..

rebiyu meng rebiyu..buat kesekian kalinye blog 
nescafe+milo di rebiyu oleh seolang otai jugak dalam dunia blog ni...
bro shahazrin yang aku hormati lagi aku kasihi
 

sekali blog aku kena ribiyu mase entry awek baru 
hot2 lagi dalam blog aku..
maunye jatuh saham aku..
istighfar2..dah lari dah niat aku berblog ni..
ehm duk bersimpuh sambil meratib ratib...

setakat ni aku rase dah berblog blog dah bro shahazrin tolong rebiyu sambil meng revealkan blog2 tersebut..
termasuk blog aku yang maseh hentah kemana lagi arah tujuan nye...
ape pon makaseh bro kerna membantu blogger cebisan cam aku ni..




bukan sekadar omongan kosong

16 comments:

sissyira said...

salam

blog kita cara kita,,besar nilainya tu =)

LiLohOnEy said...

wowowo~~

nk direbiu gaksss :p

kembatolo™ said...

perghh~ ganah mg jie.. ahha

nur aisya humaira said...

hebat jiji..:)

y u y u Z u l a i k h a said...

lepas ni, yuyu nak review pasal jijiyu :)

kawan blogger awal awal dengan yuyu :)

y u y u Z u l a i k h a said...

thanks :)

alexa yussida said...

meratib ratib terus ko..haha:p

echah mashuri said...

pehh.terbaikkk:)

Shahazrin said...

mana ada otai.. tolong menolong jer...

ctnurathirah said...

berbalek2 aq tgk blog korang ni.. kejap nscafe , kejap g gule2..tetibe patah blek g milo pastu bro shahazrin nye blog lak .. hebad r.. blog lawa2 lak uwh

TunTeja said...

haishh.hari ni jiji kene review.sok2 bley la jiji mengreview blog hamba plak.eceh.HAHA

Cik Eliza said...

haha, spe nak review belog sy!

haha!

Nurul Afifah said...

blog yg best cmni xrugi review pon~

Nurul Afifah said...

blog yg best cmni xrugi review pon~

KUREKURE COMEL said...

tahniah ekk...ni jeles ni...hihihi

Qaseh dalia adelia said...

beznye bile diriview kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved