awek beijing utuskan gambor





p/s dari awek beijing...
 haha! ini controversi sikit.sebab nanti secret admire dia marah. tapi pak yus ni memang best. mana ada blog lain yang sesempoi dea. 


pak yus* boleh ke lompat cam aku ni?hehe.tak bolehkan...:)
 pergi usha entry ini untuk tengok pemandangan yang lebih indah..
takyah dok menggatal nak mengorat tuan punye blog..
die dah berpunye..
muahha.cubaan menjatuhkan saham beliau...
memang gambor ko cukup mengancam..mempersona setiap mate yang memandang..memang aku cemburu bute ghasenye dok tengok gambor orang maen ais yang sepatutnye boleh dibuat ais kacang tak pon leh wat nesloo blended..takyah susah2 nak lepak kat kedai kopi mak temah...takper2 nanti aku pergi dok dalam peti ais yang wat tarok ikan tu..ghasenye same je kot...

dah tu pulak boleh pulak si tulus ni mencabor aku melompat sepertimane beliau dalam gambor tersebut..maunye terbelahak anak tekak dan biji halkum aku..terpele'ot tulang sumsum aku...





bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

pehh pehh pehhhhh! awek langkawi nii??? T_T

Ieyqa Adam said...

hahaha.meh wat ais kacang meh.cepat2.sblom snow mencaer.hehe

Ummu~Ishak said...

sedap!

Amira Naddia said...

tulus..die da janji bwk aku men salji (bile mase ntah jnji)

alexa yussida said...

cepat la lompat n letak pic sini..tgk ke tak lompatnye:P

KUREKURE COMEL said...

test la....mne la tau lbh tinggi lg kan...hehehehe

M a W a D D a H said...

syokk boleh lompat tinggi2...tapi, adah xmampu...hehehe...

jeles gak org lain leh g sana..huhu

hiro said...

nak try ejas..ko tunggu..ko tunggu

Miss Yaty said...

quat ngo raks....hahaha

ieka darlink said...

name arwah pakcik aku tulus weh. *takde kene mengene.

puteri ain said...

stylo gileer lompatan dia..:)

MerLe said...

gne dia lompat gitu eyh......

aiman said...

mmg macam kontroversi..seyes..:P

sissyira said...

salam


nak tiru, tapi x leh lemak banyak...arhkk..


tag sini Jom Baca dan Komen--"Keranamu Templates"

akU GaDis said...

perghh broo,,, skandal ke ap?? bikin kontroversi ni,, =P

tulus sweet said...

jaat gila rendahkan saham orang. hehe~

hadiah ikhlas ni.. pak yus setia dengan sorang je.. hahah!

tulus sweet said...

btw* i single kayh! hehe :)

kiera'sakura said...

aku tgh membayangkan ko lompat gitu sambil kepit2... ahahahaha

deeya said...

pasti mantap kalau inchik jiji lompat macam tuh .. pergh ! macho siak .. HAHA !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved