boleh ke nak mengate

 
 
ijat: "cikgu2..oo cikgu..ni ade soalan hot ni..dah nampak cikgu ni penuh kewibawaan..saye tergerak jiwa rage nak tanye cikgu..camni soalannye...
macam mane kalo kite tengok pompuan seksi meksi..sampai terseksa batin kite nengoknye..
terburai habes segale benda dalaman yang tak sepatutnye terburai..
tapi yang hampehnye cikgu..muke awek tu..memang potong stim..terus mampos selera..
soalannye..boleh tak kite nak mengate awek tu dengan perkataan2 kedurjanaan..
contohnye..eeiiii muke cam tayar takder bunge harap body jer cam sport rim kereta..."

cikgu: dah tu kalo awek tu cantik..ko tak nak mengate ke..

ijat: yang tu layan sudah le cikgu..

 hanif menjampok:
ko ni pon ijat..deorang yang seksi meksi sampai terseksa ni ibarat terjun dalam sungai tapi taknak kasi basah..dah terjun dalam sungai kompom2 dah basah..terime je la "akibat" die kalo pakai seksi meksi...elok2 tuhan suh tutup kan..

pehal pulak tengah hari bute ni bebudak due orang ni cam dah cukup matang dah pulak...




bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

alexa yussida said...

mybe sbb cikgu dorg dah matang kut:p

psst mmg la arab cantik2..lagi2 mata..xde sape leh lawan..subhanallah

Azie Azra said...

huhu.raya hari tu balik.pergi kat gerai byk2 org jual kuih raya,baju raya kan.pahtu ad gadis ni.yaaa.seksi.aku pun jd suka tgk.haha.inikan lelaki.pkailah lingerie tu elok2 kat dlm tu haa.ni terbuka.aku dah ler suka pink !

p/s : hanif tu nama adk aku

Amira Naddia said...

sebab cikgu dorg tak penah matang

Afikah Aziz said...

hihihi mcm2....

Cikgu CTE said...

kalau saya jawab ajelah mcm gnie "biarlah dia dengan labunya"...abis cerita...

yad'z said...

cikgu meon lah nie yang ngajo.. haihh... tengok budak tu dah terpengaruh.. ish3x.. hehehe

sicomot-comel said...

oooo...kecik2 da pandai ye..??

babap punggung kang !
hahaha

yad'z said...

dari aku sayng anon, baik aku sayang ko meon.. hahha.. bak kate beliau, ko kan bf aku.. hehehhe

puteri ain said...

budak2 zaman sekarang advanced betul..haha

Cik Akma said...

wah maju bdk2 ni. tau erti seksi dan seksa ;p

akU GaDis said...

er. er. er. budak2 zman skrg,, haishh =D

JP Nurul said...

dah matanglah klu ari2 cikgu kasi ajaran yg mematangkan...:P

Anis Akhir said...

seksi meksi...hihi...
dah lama tak dgr perkataan tu..

fadhdeela said...

amboi2 ank murid nyer advanced!! huhu
sape ajar tu??hihi

Meh singgah: New Princess yang comey!!

echah mashuri said...

peh.ni mesti angkara cikgu yg ngajor lebih sylbbus.hehhe

sissyira said...

salam

demo lening ni dop supo mulo...huhu

aLya said...

ishh..diorg matang sbb dididik dngan lebeh matang kot..hehe

kiera'sakura said...

ade aura2 nk ganti tmpt ko la tue ji... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved