contest si senah..ada apa pada name..

terpaku aku bace komen ko senah..siap nak tacim2 lagi kalo aku tak join contest yang ko buat..
makin maju perniagaan blog ko senah ek..siap wat contest..gip away lagi...yang ni oleh kerna ko suh aku join..dan aku tak larat nak pujuk ko balik kalo ko dah tacimm..aku join senah oit..
yang mane rase nak join kontest senah ni..
korang cucuk monitor lappy korang ke dekstop korang ker dengan pensel 2B..kat gambar bawah ni..

ni pulak gambor pra syarat untuk join contest si senah..

ceritera di sebalik name aku..
name yang telah diberi oleh umi ngan abi aku.. mohamad azizi bin azahazuhari..
tu pon deorang takder pulak nak bawak meeting dengan aku..ambik kata sepakat ke nak letak name tu..nak jugak aku tarok name ala2 anak2 artis sikit..tapi dah tak bawak bincang aku terime je la kan..redho..
maksud name aku setelah aku selidik senirik dengan pak arab..sebab aku malas nak bukak kamus dewan bahase arab..makne die 
mohamad=yang terpuji
azizi=kekasihku kesayanganku
jadi secare otometik nye bile korang panggil name aku yang original bukan yang spicy punye ni..make korang dah panggil aku sebagai kekasih dan kesayangan korang..takyah segan2 aku terime je seadernye..

ceritera name gelaran
senah panggil aku meon...sebab aku panggil die senah tu je..balas dendam la kirenye..
member2 kamcing aku panggil aku jiji..ringkasan dari name azizi...yer la macam sabrina panggi je sabri..nurizzat panggil ijat..takpon kalo dah terbuang tebiat tabi'i paggil nur je terus..
kalo memebr sekolah panggi aku jiji yue..sebab ade sorang senior aku tu muke sejibik cam aku..orang panggil die yue..oleh kerane die tak tahan dengan panggilan tu die kuar sekolah..jadi aku pulak yang mewarisi gelaran tu.. lekat sampai le leni..kate orang kedah..

misteri disebalik name YAD'Z... 
hentah le pulak pehal ko gune name ni..tapi aku tau name ayah ko strt ngn hurup Z kan...
tak kesah le ape ko letak name ko senah..dah aku panggil ko senah.. 

aku tag budak study kat madinah... 
aku dah mesej dah die senah cakap aku tag die..die dah tau dah aku tag die.. 




bukan sekadar omongan kosong

7 comments:

evagurl said...

awop. tlg promote contest sayo jgop plz

http://www.evagurl.com/2011/02/nak-jadi-model-jom-join-contest-ni.html

echah mashuri said...

pehh.kesayenge nahhh..:)

Miss Yaty said...

sedap makksud nama jiji....sweet...:)

gudluck ;)

Zue Cancer said...

hohooh..baru ku tahu...ok gak contest ni..tapi aku takde mase nak update blog..apetah lg nak masuk contets

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

amboi kemain. hahaa.
entry best. nk join gak!

kiera'sakura said...

hye azizi.. (smbil blushing2) hahaha,, aku nk komen sini gak tau... hehehe

yad'z said...

sentappp... tacinmmm... mane ade balas dendam.. memandai jek ko nie..


patut ar makin hari makin sayang kat ko.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved