kam bek..come back..kam bek…

rindu tak weyy…naek membengang aku tige hari tak jumpe blog tersayang..tak bace komen korang..tak leh tengok muke korang..takleyh usha blog korang..meroyan aku jadiknye..yang post hari jumaat ngan sabtu tu..aku wat auto post..memang sebelom aku berangkat ke langkawi tu..aku dah set siap2 bahan bacaan ilmiah tuk kengkorang sume..bajet ilmiah…

ni baghu je sampai ghumah setelah berhari hari dok berpanas terik kat kedah..aku ingatkan kelantan ni dah panas..kat sane lagi mengganas..kulit aku dah jadi mendung semacam dah ni..ala2 kulit hero sivaji da boss kot..
cerita kat langkawi dan kedah memang banyak kot..ye la jaoh berjalanan habes duit ditangan..nanti2 la aku citer satu persatu kat entry laen2..nak pergi melatih bebudak maen bola pulak..

bagi yang sudi jugak tengok blog ni..follow..komen2..mengate blog ni sekali ngan tuan2 die ke..meh sini aku nak cium…



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wahhhh men cium2 pulak. hahaa.

bun said...

hhahah
tak mau tak mau tak mau
mau coklat aje,tak mau kene cium :P

A.s.t.i.n.a said...

patutla xde komen :(


isk batal air semayang kena kiss...

C I K . F Y Z A said...

adehhh...
ada pulak kes main kiss2 tu...
skrang ni cuaca tak menentu kat kedah ni..
smalam ujan,ari ni panas terik...
mcm manusia jugak la kowt..
apa pun,selamat kembali ke sekolah :)

yad'z said...

mau bilas dengan air tanah lapan blas kali kalau ko cium aku meon.. hahaha...


jom join contest aku... lau ko tak join memang aku tacing ngan ko... hehehe...

ieka darlink said...

cikgu jiji mane coklat dari langkawi?

amiYo said...

kemah ustaz ji kito..g kursus langkawi ko wano 2??

Amira Naddia said...

weh..ape maksud sivaji da boss huh??
ramai member aku cikit2 ckp sivaji?
uncle siapakah??

Ina said...

ish..apa plak nak kiss ...pegi kiss umi awak dulu...dushhh..

skandaLdariLangit said...

embekk

Ummu~Ishak said...

demampanas ke ostat ji? haha

meh duk temerloh, sejuk nan nyaman

Nurul Afifah said...

xmw cium..ngee~

dya adriza said...

org kelantan ke :) kat area kelantan mmg sangat panas skrg huhu..

salam perkenalan :) astina yg suruh dtg sini. hehe..

alexa yussida said...

awwww cikgu!jgn bt aksi luar tabii:P haha..welcome back!

Sophie Al-yahya said...

ha gi langkawi ke? kalau update share lah sikit berapa bajet explore langkawi.nak pergi lg laaa..

JIJI YU said...

lyeah:
eheh saje je lepas angin langkawi..

bun
haha..coklat tu aku tak beli..aku jimat

astina
ye la kalo tak mmg aku mengomen le..tapi dah ramai kan yan gkomen kat entry ko

cik fyza
haha selamat kembali sekolah tu yang buat aku letih..

yad'z
aku dah join senah oit..

ieka darlink
haha nape sume tanye coklat ek..

amiyo
bare pmudo pas ni yo...

amira naddia
cerite tamil termasyhor tu weh..

ina
dah kiss dah umi

skandal
ehehe dan bertukar ke..

ummu
demam kure ni ummu

nurul
ahahah...


dya
uiks area mane panas tu..aku dok paser mas suam2 je pon..

alexa
ahaha..eewwww....

sophie
tak tau bajet habes berape..

aDieyZa said...

mana ole2 dr langkawi utk followers? hihihi..

kiera'sakura said...

awat x habaq kata nak mai sini? klu x aku jemput ko gi umh tun mahathir,, umh aku kecik jer xblh jemput ko.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved