sape nak jadi model terulung..

 
 
 
wohoo...nih2 sape yang rase ade bakat bile dok depan camera..tak kire la kamera lappy ke..
kamera yang ade muncung tebal tu ke..asalkan korang pandai jer bergaye kat depan kamera..
pas tu yang mane rase takder ghupe..takyah dok tipu..kalo korang takder ghupe takder maknenye jabatan pendaftaran negare luluskan permohonan korang nak buat kad pengenalan diri..

aku nak iklan kan satu contest bagi sape2 yang rase nak berpeluang nak jadi model...
mane la tau pas2 ni ade antare member2 blogger aku ni jadi model..leh tolong ikalankan blog cebisan aku ni jugak..tumpang glam korang le sikit..yer tak..
kot2 le pas ni ade nye name model baru seperti senah zalikha..
meon ahmad model pencuci muke dan pencuci mangkok tingkat..
mane le tau rejeki masing kan2...

jadi untuk memudahkan korang mencungkil bakat korang..
pas tu nak revealkan bakat tu kat orang yang sepatutnye menilai..
ape kate korang join kontest
ini.....
 
ade peluang jadi model kereta penggelek minyak tak





bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

ustaz hensem

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheheh... yuyu nak jadi model ubat gigi!

Applepinkcomeyy said...

kemain hensem gambo tu, kehkeh :D

Miss Yaty said...

hahaha....jap2 nak gelak lagi..hahaha..

nape ek rase nak gelak je jiji join contest ni..hihi...tapi gmbo ni bleh thn lah..hihi..gudluck ;)

MIMIE AIZA said...

saya gemok.. hahaha reject2

mr.syazwan said...

ku rasa model tu xleh kot

tpi duta mesin tu boleh

hahaha

A.s.t.i.n.a said...

Semakin lama pandang mmg semakin mcm model tauu

kiera'sakura said...

ji aku tgh gian nk sent coment kt ko nie.. nk blas dendam xdpt coment smlm2... hahaha

aku xnk komen pown pasal gambo ko tue.. aku nk sent coment jer.... hahahaha

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa lyeah sama dgn yuyu. jadi model ubat gigi sebab suke amik gambar sengih tayang gigi. camni =D
hahaa.

d_LA said...

model??errr, x pnh mimpi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved