under what u wear




 ini kesah realiti zaman kini..cube hayati..jangan cube dekati..ataupon menghampiri..mintak dijauhi...ameen ya rabbi..

makwe:"uhh my goat..cantiknye bungkusan adiah ni..ade riben2 ade luv2..so romantik..so sweet..."

pakwe:"i belikan adiah ni khas untuk ulangtaon perhubungan kite sayang..kali ni spesel adiah spesel sikit bukak la..takyah dok tunggu2 nak bukak kat rumah..i dah tak sabar2 nak tengok muke sayang jadi merah sebab teruje bagai lampu kat dade otromen"

makwe:wohoooo....u bagi i bokser u..ni yang dah pakai ke yang baru lagi u???i nak bokser yang u dah pakai..boley ambik bau...

pakwe:'"sayang ambik je wat sarung bantal ke..pengubat rindu kat saye okeh"

selang beberape hari je pon

tut..tut..tut..tut..sampai sms..
pakwe anto kat makwe
"sayang..i teringin sangat nak tengok gambar bokser i.. u letak kat mane..kalo boley i nak tengok u pakai bokser i..pas tu send mms kat i leh tak??? i nak teliti ape yang ade under what u wear sayang..is it my bokser or anything else..

tut..tut..tut..tut...
satu mesej diterima..
(sang pakwe mule tersengeyh sengeyh)



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

A.s.t.i.n.a said...

underwear sexy hak hak... beli maner nehh? saya nak beli juga..

aDieyZa said...

mintak2 dijauhkan dari kita semua..

Ummu~Ishak said...

astaghfirullahal'azim..

Anis Akhir said...

ishk3...pastu nanti pakwe tu tinggal kan perempuan tu plak..huhu

C I K . F Y Z A said...

mesej utk pakwe di atas (kalo pakwe buat hal mcm tu ) ::
kalo org lain sayang belanja makan nasi atau paling cikai pun maggie je..Tapi untuk lelaki yang 'hensem' , 'baik' , 'macho' dan 'gagah perkasa' mcm abg ni, sayang bg makan pedang samurai nak tak?? gatal bebenor..

*adegan di atas hanyalah rekaan semata-mata*

Princess Nur said...

ahahahhaha..akak rasa nk gelak jer..keke..

Ina said...

jiji..nape gantung ko nye seluar kecik kat sini..pegi sidai kat luar ..pi..pi..ish..budak nih..
http://inanazir.blogspot.com

ain said...

erk...mampoihhhhhh:p

Nurul Afifah said...

adoyai...comel la boxer smiley uh..nk bli bg kat ayh pastu gelak kuat2 ble dye pkai..haha..

entry bru ;
http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/02/encik-evan-raven-yg-menghina-islamknow.html

CGG said...

alaaa...
comeinye

kiera'sakura said...

yes yes yes... akhirnye dpt gak aku bkak n coment kt sini.. server cm tapir blh lak down lame2... nyampah aku...huhuhu

ok back to story.. comey bokser gantung kt dpan pagar umh blh? hahaha

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

boxer tu macam sampul hadiah kat rumah lyeah. hahaa.

Applepinkcomeyy said...

erk, kantoi.. taste bokser kau camni. kihkih :D

Gayahspears said...

hahaha.. yiyi ju lawaklah ko ni..
ko sehat tak?? lame aku tak terjah blog ko..

Hanis MY said...

takdop apolah budok2 zamey loni ish2...

MerLe said...

ish3~ mcm2

fadhdeela said...

sungguhh comey boxer tu!! hihihi

Meh singgah: Tuala Wanita Punca Barah Pangkal Rahim??

d_LA said...

hadoiiiiii....boxing kanggggg !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved