sumpahan mahsuri


ijat:cikgu2 baghu balik bercuti ke???kate pergi tri langkawi free2..hamboi tak der pulak bawak balik pon kat saye buah tangan ke..buah kaki ke..cenderamatehati ke..sampai ati cikgu kan..

cikgu:banyak la awak punye cenderahati bagai ijat oit..awak tu cekelat sebijik pon taknak kongsi ngan cikgu.

ijat:dah alang2 pergi langkawi cikgu tak pergi bertape kat tempat mahsuri kena tikam ke..orang cakap kat situ tak tumbuh rumput walupon sehelai...tapi memang betol pon cikgu..saya dah pergi tengok dengan mate kepale saye senirik..memang tak tumbuh..

cikgu:ko biar betik ijat..aku tak der la pulak pergi tengok kawasan tu rapat..aku tengok sambil bawak kereta je..pehal pulak tak tumbuh rumput.ke sumpahan mahsuri terlekat lagi kat area tu...

ijat:macam mane nak tumbuh rumput cikgu..kawasan tu dah di semen cikgu..(ijat terus blah camtu je..) 


p/s
echah mahsuri tu..keturunan mahsuri ke ek..??



bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

alien said...

keh2
keh2
luku kepala dialah

aDieyZa said...

ijat ni makin bijak menjawab.. belajar dr cikgu dia ke? hihihi..

ole2 untuk follower pun xde ke? huhuhu..

Afikah Aziz said...

ijat mmg pndai hak3x....

Ieda Al-Habsyi said...

sekarang ijat yg skolahkan cikgu pulak, hahahah ;p
PING ENTRI DI FACEBOOK - SENARAI PAGE DAN GROUP

NOOR FATIN said...

alahai. ahaha nakal!

Azie Azra said...

pernah pegi time kecik.lupe dah macam mana mende tu

kiera'sakura said...

keh keh keh.. pdan muke ko ji... hahaha

niesz said...

hahaha..mmg la rumput x mau tumbuh..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

agak dah ijat akan kata gitu. muahahahaa.
bijak ijat tu pekena cikgu dia.

KUREKURE COMEL said...

hahaha...sengal je ijat tu...kihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved