"Give Away dari Magrib!"

akhernya bro magrib dah kembali aktif ke dunia blog yang fana ini..
blog die ni antare blog mule2 aku follow mase aku dok mentah kedarah lagi pasal dunia blog itu hari..
hari ni pon aku maseh lagi minat bebeno dok lepak kat blog die..bagi aku die tetap senior aku dalam dunia blog ni..dah blog aku pon hari ni genap le umur die tige bulan...dah lepas kot menyusu dada..dah boley bagi susu botol dah..

oleh kerane beliau telah kembali ke dunia blog dari kesibukan beliau..
memang dengan penuh bermurah hati dan aku doakan ko murah rezeki..smoga dapat bini berguni guni...
bro magrib buat giveaway..ataupon name timangannye..bagi adiah free2 je..aku join le...kalo tak dapat memang aku tacim dengan ko bro..ahaha..aku berharap ni..nak join picit cursor mouse korang atas gambar kat bawah ni..

die suh tag sorang..
aku ase aku nak tagged sorang blogger awek yang nampak cam kiut..




bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

Magrib said...

yo bro... gambar gua tak kluar la beb.. setting balek... disqualified kang.. haha.. biar gua pecah rahsia sikit... sapa yang ada efford dalam wat entry GA gua.. peluang dia cerah.. hahaha

weh.. jgn lupa.. setting balek link tuh.. anyway.. anda cool lah!! cool gila..

efa said...

good luck huhu

kiera'sakura said...

ji aku jawab dah..

magrib!! make sure si jiji nie menang erk.. hehehehe

ok x ji? hahaha

niesz said...

gud luck kamu.. :)

yad'z said...

eleh nak tacim2 bagai... tiru ayat aku.. hahahhaa

puteri ain said...

good luck ! :)

TiKa LEh said...

good luck lah..bru 3bulan ke brblog??mcm dah terrer sgt je..mcm bayi 3bulan dah pndai berlari..hahahha

Magrib said...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved