google prank aku

muarrghhh..pehal aku takley nak bukak blog aku..siap die bagi notis pembertahuan lagi tu..blog anda tidak wujud..gilak2…aku dah beraer idong dah tadi..mate dah naek biru..bulu mate dah mule berguguran..pehal pulak dengan blog aku ni..tak leyh nak bukak secare tibe2??
punyer la pikir panjang ape ek jadi kalo blog aku tetibe kena delete dek pihak berkuase google ke..takpon amereka dah detect blog aku ni ke..kot2 blog ni ancaman kat deorang and da geng
camne aku nak start berblogging balik..ahah..camne aku nak cari korang balik..sampai ke mane dah aku terpikir tadi..aku terus post kat wall sahabat blogger tanye blogger2 otai kat sane..pehal pulak jadi camni..
ghupe2nye kena masokkan password balik je..gilak kau cik gugel…ko telah mem prankkan aku insan yang masih lagi jahil dalam dunia blog ni….
selalu mase2 camni kena tenang..



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

Ina said...

hu..hu..bukan kena prank..ko yg ntah ape-ape jiji..

baru dapat masuk sini..tenet slow ar..

ina nazir

TiKa LEh said...

hhahahha..agak2 lah google nak prank..tunggu april fool..hahha

Cik Eliza said...

hahahahahahaha.

pelik lah.

=.='

ika said...

haha . relax relax . nasib baek x pegang pisau , kang ade yg tercedera . haha .

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nothing much to say. only hahahahahaha... sy juga msih jahil dlm dunia blog;)

KUREKURE COMEL said...

hehehe...kalo mina mesti dh meraung raung dah...huhuhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

LOL! gugel pom main prank memprank kaa,
kalu jdi kt aku pom msti ak akn antar notis kt gugel tros! haha! XD

kechixx said...

fuh..bahay betul..nasib baik;)

Zue Cancer said...

mood da ok sebb tadi makan char kue teow hehhe

thanks wak support blog sy..kalu sy jarang singgah maknenye sy busy,sy just update entry tapi tak blog walking

A.s.t.i.n.a said...

Kah kah Ji.. baru jer gugel nak guro dah melompat.. ilekk aaa..

Afikah Aziz said...

ahaks....cian,relax2 hihi

aDieyZa said...

nasib baik x hilang terus blog ni..

Azie Azra said...

aku pernah nk view blog org kua mende tu.pastu smlm ak dtg nk komen entry ko tgk tade.pe hal jiji yu majuk ke ape?muahahha

d_LA said...

ko ni byk pk kot..hahaha..ko kene bwk bertendang bile menghadapi situasi cani

Cik Jannah said...

hahahaha..mende r ko jiji..cepat tol gubra..ahaha..nak tergolek-golek dah haku gelak..

kiera'sakura said...

anda telah t'kena blog hangus.. hahaha

yad'z said...

ko yang sengal lah meon... hehehe... asal tukar nama azizi... tak suke lorh... pe kate ko tukar meon lak.. hehehe.. aku suke.. ngeh3x..

Amira Naddia said...

ko jd org xpenah tenang kn? xmacho la weh..nseb bek name ko ensem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved