i luv cik anon



kali ni aku tergelak sambil terlentang sambil2 biskut chipsmore tersembur keluar hingga kena screen lappy aku..
biji halkum bagaikan nak tercabut..bulu idong meremang tinggi..
ye la bangun jer tido pepagi lagi tengok komen cik anon tersayang ni..
cik anon ku..aku hargai perasaan cik anon..
lagipon perasaan tu memang bukan benda yang boley dipaksa untuk die hadir mencorak sang hati raja seluruh anggota..
pehal aku pulak yang jiwang ni...
tapi buat pengetahun cik anon..aku dah yad'z adalah kekaseh gelap gelita..heheh..tipu jer pon..
senah oit..haha..pehal dengan ko ek??
aku hepi dengan kehadiran cik anon....
menceriakan keadaan tol le..
makaseh..

p/s
.tu baru je berumur 3 bulan..kalo dah umur 30 bulan camno le gamaknye..



bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

A.s.t.i.n.a said...

haaaha kantoi ade gf name Yad..

jgn main2 ngn Cik Anon yer Ji >.<

Anonymous said...

anon tuh mnt sgt ngn mu nih jie...layanzzzzzz
hahaaaa

Azie Azra said...

amboi amboi.gelak nampak !
rezeki tuh.2 jodoh satu masa pe slhnye.wahahaha

padlie said...

OK dah tu jiji..
tahun depan dah leh hidup berdua la.. hehhehe

New N3: Saudara Anjing

Afikah Aziz said...

jiji....terima lah cik anon dgn seikhlas hatimu ngeee~~

kiera'sakura said...

lepas nie berkotak2 la surat pak cik posmen anto kt umh ko ji.. hahaha

Anis Akhir said...

EWAH2...ada scret admire lagi...hehe

aDieyZa said...

wah jiji.. kemain ko yer.. siap dah ada secret admire ni.. x lama lg, penuh la resume nak jadi gf ko.. huhuhu..

kalau ijat tau ni, habis la ko kena bahan dgn dia..

piNky LuCiA said...

comeynya komen anon tu.. adeh.

Hanis MY said...

feewittt hot ni hot hehe...

liyana said...

fewwitt
dgn berblogging pn leh ade pmnt

tulus sweet said...

getting scarier i think...
molep pak yus...
hehe
^^,

yad'z said...

weyh anon... ape kes ko ni... aduhhh... aku dengan meon tak de pape lahhhh!!!!!
ko suke die amik lah.. gi masuk minang die sana... haihhh...

MAKCEK bukan NENEK said...

best apa dpt anon camtuh .
seram seram pon layan jek .
wahaha semoga berbahagia . haxhax

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved