nEscaFe+ MilO in love



aku dah jatoh cinta..tapi dengan sape..
sape kah gadis malang itu...
cukup bertuah aku mengenali dirinye..
aku menerima nye seadernye..
baek buruknye..kurang lebihnye..
aku redho dengan takidr sang pencipta.....

...muahaha..terkentut aku senah oit..senak usus aku..tertarik tali perut aku bace ..
geli anak tekak aku tengok komen si anon kat blog ko..
wartawan sinar harian ke ape si anon ni..
memang lawak tol..hajatnye aku nak jadikan die member kamcing aku le kalo dapat..
terima kaseh si anon..
nak bace kesah cinta tak kesampaian ni korang pergi le ke blog senah da vogue....

p/s
gayah2 aku mesej ko kotak reply pon..aku sehat je gayah oit..



bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

Cik Eliza said...

hahahahaha !


;p

apakah ini semua ?

ika said...

wah wah . ada org minat die dlm diam tu ! mesti senyum smpai telinge nih ! haha .

Ummu~Ishak said...

sikit lagi masuk geng hisbah :p

padlie said...

secret admirer tu..
cik anon!

Berakhirnya riwayat bumi

Azie Azra said...

sayelah cik anon itu !wahaha
percaye ke x ?jeng jeng jeng

Nurul Afifah said...

cegu yg hot nih..nty jgn lupe turun ilmu tu kat ijat..~~hehe.. :p

Nurul Afifah said...

cegu yg hot nih..nty jgn lupe turun ilmu tu kat ijat..~~hehe.. :p

Amira Naddia said...

ko nie sane sini ade skandel..kate boipren aku?
kite clash la camni!

Applepinkcomeyy said...

haha, berguling2 aku bace entry kau ni, haha :D

ieka darlink said...

aku lah anon tu. ahahahaha.

epadzz zainal said...

aku respect sama anon.
tak malu pada diri sendiri
5 bintang anon!

MIMIE AIZA said...

hamboiii peminat misteri nih

yad'z said...

weiii... ape ni usha2 boypren aku nieh hah?? marah nieh.. hahahahaha..


sape simpan niat nak skendel ngan meon sila berwaspada dengan anon.. hahaha,,,

Anonymous said...

tak sangka
yad and jiji buat entry pasal saya
kamu dua org memang serasi
kenapa jeles dengan korang saya pn tak tau.
dengan yang lain saya biase je.
jiji sy memang dh lama baca blog awak.
suka kat awak.
skrg baru saya berani cakap.
yad bukan gf awak ke?
tapi mesra macam kapel.

Rara Farah said...

itukah dye???wooo...dalam diam2...hahaha....

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wahhhhh. anon dah komen semula. ape lagi, pegi la trace ip address dia. pastu tengok kat mana dia online tu .
ngeh ngeh ngeh.
hahaa jahat gile kan.

untung laa jiji ade secret admirer.

puteri ain said...

uishhh..ada secret admire weyh ! hehe

tulus sweet said...

anonymous.show yourself before there's slut little girl pretending to be the real you!
melepas lagi nanti

pak yu is getting hotter than before~

even i like him
as a seniorlah
errr~

echah mashuri said...

pehh..anon pun dah tulis balik dahhh..jii..gewe dok oyak.kito nih dok nok dia lamo doh.;p

A.s.t.i.n.a said...

syok tau kalau ade orang minat :p

Afikah Aziz said...

hihihi....nk tergelak bace entry jiji ni ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved