jumpe abang ketol ketol

meroyan

tulis entry ni sambil suruh anak murid aku buat kerja masing masing..

petang yang sungguh indah..aku punye la merempit laju-laju..hajat dihati nak bayor berudbend..sambil2 tu dapat le berjumpe dengan sorang blogger idaman gadis india…

mau tak teruje aku weh..dapat jumpe abang ketol ketol..sape lagi yang ketol ketol ader blog..bro ben ashaari le weh..walaupon kejap je jumpe tapi macam2 benda yang die kongsi dengan aku yang sebenornye tak berape nak celik IT ni..tetibe je jadi celik dengan luasnye… ni pon aku dah prektikkan ilmu yang diturunkan oleh sifu ben ashaari..

apdet blog gune window live writer…memang sonang le keje aku nak apdet blog lepas ni..takyah nak tunggu loading gambor ke hape ke..type2..tarik gambor tarok dalam ni..pas tu publish..ringkas dan padat..jimat mase dan jimat usage storage brudben try le gune

sambil2 jumpe bro ben..ader sorang lagi blogger yang memang cun..baru je kenal tadi..usha je blog die..cik eva namenye..dah le dok satu kawasan je ngan aku…member baru le kirenye ni..

ape pon pesan bro ben yang paling best..berblog ni kalo nak wat member..memang menjadik le..meh le jadi member aku weh..pas tu jangan kedekut traffic..jangan maen tikam dalam..dan macam2 lagi le..dah macam pendekar zaman dulu2 dah gamaknye aku ni..ambik pesanan dengan panglima ben ashaari…




bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

azalia hjsalleh said...

best x jumpa abg ketoi ketoi ? hik3

Ayuni said...

bestnye.....

Sunah Mohammad said...

hehe~ tahniah da jumpa enchek ben~

Princess Nur said...

bestnya..camana akak bleh terlepas jumpa ben ni..huhu..nanti bleh la ajar akak update guna WLW ek..:)

Amira Naddia said...

tp lu kerek...wa folo lu. lu xfolo wa. haha..weh. aku pn ade ketul2 gak. tp seketul jela. kat perot

JP Nurul said...

wah...best dpt jmp abg ketol2...haha

DuD said...

nak hebat lagi jawab lah soklan aku nih... apakah itu window live writer? ingat ko sorg aje ke buta IT? Hohoho

KUREKURE COMEL said...

seronoknye...untung dlm ilmu free...huhuhu

d_LA said...

huwaaaaaa...bestnye beliau dpt jmpe BA..bertuah2..siyes x reti la gune WLW tu..jd cikgu sat bleh?hehe

Anisa Hang Tuah said...

wahahahha
bestnye jiji dapat jumpe2

yad'z said...

sampai ati ko tak ajak aku meonn... sampai atii.. sampai atiii.... majuk ar dengan meon..

Puteri Iqa Izyan said...

wah.. best2.. nk jugak jumpe die :P

jum baca : ;))
Hans Si Tukang Tilik | Anonymous Yang Baik Hati

A.s.t.i.n.a said...

futohhh jumpa dgn yg fofular... nak gtau tu jer ekceli,,

Syafiq Rosli said...

wah..untg bdan lah..hehe

Anis Akhir said...

bestnya dpt jumpa blogger femes...:)

Awangku Johan said...

so amacam rasa jumpa abg ketol-ketol tu.. ada rasa anggur ke, epal ker?? hehehe.. mesti peratus keterujaan meningkat 150% kan.. Hehehe.. thniah la ek.. dah jmpa.. bg tau abg ketol2 bila nak mai sini Sabah..

Miss Yaty said...

jap2 jiji jumpe kat mane? hensem tak? kui3 ;P

Miss Yaty said...

jiji, sowey baru jenguk sini..

soalan jiji tnye pasal masjid putih tu memang kat bandar KT....pernah pegi ke? eh jiji ni orang ganu ke??

mr.syazwan said...

boleh perjelaskan lagi pasal guna window live writer tu??

kalau kamu tak berapa celik IT

den ni ha..

gelap IT..

haha

JIJI YU said...

maunye tak best jumpe abg ketol2..ehhe..mmg sempoi abes le abg ben..ehhe

sissyira said...

salam malam rabu =)

itu untung guna WLW..selalunya tak on pun blog untuk post n3...buka blog just utk approve komen n BW je..hehehhe...

itulah rahsianya kenapa sehari boleh sampai 10 entry...sebab senang gila, asal ada idea, taip n publish..hehehe

evagurl said...

temkiu ^_^

MIMIE AIZA said...

jiji jum la bermember. weee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved