window live writer

mule2 donlot software tu kat sini dulu..
tekan sini ramai2 yer...
tekan kat download now tu...
 pastu install software tu..
bile nak istall tu die akan kuar camni..
korang ambik kat choose tu..pas tu korang pilih le nak install 
window live writer
pas tu cam bese jer la..
dah siap install tu..
try gune..aku memule pon gayat jugak nak gune..tapi sekejap je dah pandai..
bak kate abang ben..kite kita berani mencube..
kalo tak paham terus bertanye..
ini adalah resepi rahsia untuk geng2 yang suke apdet blog berkali kali dalam sehari..




bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

maCy said...

oh thx! baru teringat macy mmg pna na instal bnde ni.. tp lupe bz sgt. keke

nway.. hopefuli xde pape jadi kt sana. macy try text dia.. tak berbalas pn..

Rara Farah said...

keh..keh..keh..nak guna mendalah nie pon gayat ke???sungguh tak ku sangka....

nesloooo satuuuuuu

d_LA said...

wahhhh..pasni lagi laju la ko update..bagus2..tp dla ni pemalas kott..hehe..tp kalo time beruk tido rs cam bergune la bnda ni kan..thanx ye share bnda ni..

mr.syazwan said...

bahan2 yg digunakan amat mudah dan ringkas

pasti masakan dia sedap

=_=

E.d.Y said...

untuk update blog banyak kali ke software ni?xpe la..update blog sekali sehari je...xmo kejar traffic...

Hanis MY said...

software gapo ni Ji? teringin nk jd advance supo demo...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tak biasa guna ni... ok ke?

yad'z said...

malaaassssssss..... hahaha...
aku update satu sehari pon susah.. hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved