lelaki paling cantik



auwww..rase cam tertarik usus aku nak wat entry cenggini..
entry ni bukan nak mencakapkan kat korang bahawasenye aku ni gay..
mentang mentang le aku tolak cinta cik anon..jangan ade yang menggatal mulut nak cakap aku minat kaum sejenis..aku maseh lagi tulen tau..

biasernye kite kite ni dok dengar orang keramaian kat mesia ni cakap pompuan jer cantik kan..tak penah2 pulak aku dengar orang cakap lelaki cantik..tapi kali ni aku nak revealkan kat korang kesah lelaki paling cantik kat dunia ni..sampai kan awek2 kat luar sane kompom2 mendengki bagai ngan mamat ni.. 

 
Reechada Petcharata atau nama perempuannya Nong Poy Treechada adalah seorang lelaki. terberanak pada 1984. Nong Poy mula rasakan jiwa kewanitaannya sejak dia dok kat bangku sekolah. Hinggakan Nong Poy merasa dirinya lebih sesuai menjadi seorang wanita jawa daripada menjadi seorang lelaki. Apabila berdepan dengan orang tuanya Nong Poy akan berkelakuan seperti seorang anak lelaki. Nong Poy membuat pembedahan kelamin apabila umurnya 17 tahun.


Nong Poy pernah menang Pertandingan Kecantikan ‘Miss Tiffany‘ pada umur 19 tahun iaitu 2 tahun selepas pembedahan kelamin. Bukan setakat pertandingan kecantikan, Nong Poy juga pernah menjadi Miss International Queen (lady-boy) 2004. Peserta-peserta perempuan yang turut menyertai pertandingan itu malu besor kerana kalah dengan seorang lelaki.


selamat tol aku..dah tau die ni laki make nafsu pon turut mati..hehe..leh tahan jugak lawa mamat ni...




bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

Ummu~Ishak said...

erkkkkk

**memang cantek

yad'z said...

gile babeng cantek tak hengattt..

hahhaha


meon.. ko cantek jugok.. cantik di mata dan cantik di hati..

DARI MATA HATI... hahahha

alexa yussida said...

oh my..cantik nyerrr..kenapa la die ubah..kalo tak msti dah join grup k-pop..suju sana smua tuh..keke

khairul hisyam said...

nong poy memang lelaki cantik. haha.

Afikah Aziz said...

erk apakah....nape cantik sgt ni....tergoda ai hak3x...oh jiji dh tergoda ng 'wanita' ini ye hihi ;p

Cik Eliza said...

cantikkkk

tapi . . .

dot dot dot

haha

;p

Anisa Hang Tuah said...

kalau die jantan rasenye hensem kalah ben affleck

ieka darlink said...

adehh. akhir zaman. si jiji ni tak payah la carik mamat siam tu. anon kat mesia ni kan ramai minat kau. ahaha.

Amira Naddia said...

saket tak potong anu?

ini soklan aku utk mamat nieh

MAKCEK bukan NENEK said...

alahai cantik dari aku nih .
grr grr simbah asid simbah asid ! haha

AKTIVITI TERLARANG ANDA

aLieF si Muncung ManiS said...

wow!!! nasib baek laki2..ilang selera alief..adoi..kalau dia ni perempuan,,alief dah copy dah gambar ni masuk laptop alief..aduh..ahaha

echah mashuri said...

pehhhh..wehhh..cantikkkkkkkkkkkk.......ini tidakkk adillllllllllllllllllll yang arif;p

suara pulak cmne.sekali suara mecho.keh3

puteri ain said...

giler arhh ! asal cantik sangat mamat ni..cisss..haha

chiLleD...!! said...

mcm pmpuan betol..huhu

Azuan said...

lelaki ke?? wa konfius lagi nie..hehe

Applepinkcomeyy said...

kau jgn curang dgn cik anon tuu~
kesian dia nnt, kihkih :D

DuniakuAbstrak said...

fuuuuuu
cun siak
tapi jantan
arghh!!!


aku pun bukan gay...haha

delarocha said...

baru nak suh kirim salam... tak jadi, cancellll

Zue Cancer said...

seyes sgt cantik..aku jeles kowt..anyway aku tag ko tau

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/pencarian-blog-paling-hensem-dan-cantik.html

sissyira said...

salam

nasib cantik gak lepas bedah pun..huhu

aLya said...

rase cm pelik lak bile baca "boleh tahan lawa mamat nie" tapi ngah pndang pic atas quote 2..hahaha
cm x padan.. :)

A.s.t.i.n.a said...

saya tamo yang cantik2 atau ensem2.. saya ade yang paling ensem *JI! jgn muntah..eh muntah sini boleh.. muntah*

cik Ladies said...

knp tak gaya laki pun...cis.. mmg cntik la. ahaha :p

kiera'sakura said...

wahhhh.. aku pown jeles...
ceh xde maknenye.. special tang muka je die tue..haha

ain said...

hensem lah pompuan nih...;)

cik violet said...

perghh..pe kes laki cantik sgt nih..

tergugat..haha

d_LA said...

apedaaaaa....naseb aku pompuan..kalo x aku kesian dgn lelaki..mana tawkan kat pintu toilet dorg tepek gmbr minah ni padahal ahhhhhh kau tipu tipu aku lagiiiii....

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wahhhhhhhhhhhhh tak leh terima !!!
hahaa. lawa mcm ppuan tulen =.='
apakah! hahaa.

vampire's lovex said...

lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved