macam lembu bunting

Arsenal v Sunderland Premier League rYcobrsc5sNl

siyesly hari ni aku tertekan + sawan + meroyan + segale jenis perasaan yang came maksud dengan tertekan..tengah hari tadi mood ok lagi..pergi ambik lappy member kat kb mall..pas tu pergi kenduri kawen pakcik sedare mak kawan aku..pas tu pergi kb mall balik sebab mengidam nak makan prosperity berger..sambil2 dok melepak kat mc’d layan wifi ngan update blog citer atok..tetibe tertengok entry fifiey lychee yang die nak jumpe blogger kat kb mall..pulak dah..berkebetulan aku dok tercongok kat situ..ape lagi..ambik peluang jangan tak ambik..

okeh overall jumpe fifiey ngan kuarge memang hepi abes le..tambah2 ader si putri sofie salsabilla..yang memang kiut gaban le wey..geram aku nak dukung budak tu..tapi tahan je sebab kakak2 die ade kat depan..jage kesopanan lelaki melayu..abes je jumpe si fifiey yang memang kiut jugak..aku gerak balik rumah.. sebab tiap2 petang ade training bola..kalo tak pergi maunye aku kena sound terok2 kot ngan coach.

balik umah solat asar. salin baju laju2 je aku menuju ke padang..sampai sane tengok2 coach takder..member cakap petang ni coach laen yang datang..kitorang siyes tak kenal langsong coach baru yang perot dah ghupe perot kerbau masok angin..

sampai je padang aku lewat 3 minit je pon..aku dah kena tekan tubi 20 kali..kire ok lagi tu..pas tu..die suh sume player pecut 100 meter under 15 sec..gile ke hape die ni..ape die ingat ni player intern ke..dah tu sampai giliran aku..dah aku dengan warming up nye belom lagi..sekali lari lebih satu saat jer pon..dah kena maki idop2..

“ko ni kate player..bajet star ke hape dah macam lembu bunting nak terberanak dah gaye ko lari..ape kepale lutut ko dah tercabut ke..setakat lari cam tu..aku merangkak sambil makan mee celop pon sempat lagi kot nak kejar ko”

cair taik telinge aku mendengornye..siyes aku n da geng jadi bengang..dah tu kitorang pon balik beramai ramai menuju ke surau untuk ambik wudhuk sebab nak sejukkan hati..okeh aku tipu..kitorang blah macam tu je..tinggal si coach berperot kerbau terkuntang kanting sesorang kat padang..




bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

echah mashuri said...

HEHE.sedap mulut ah coach tuh..

eh nape x pgg je salasabila tuh.nanti baru naik sikit saham.org pmpuan kan suka laki suka budak2.keh3

y u y u Z u l a i k h a said...

muhahaahah.. sentap hati si player tu!

asybedazzle said...

suka hati dia je, suruh ar dia lari tengok. haha

Ayuni said...

hikhik, at least awk dh try....

E.d.Y said...

best giler jumpa fifiey...jeles

A.s.t.i.n.a said...

kalau jumpa fifi nanti pelukkan untuk saya k.... herher

Amira Naddia said...

aku suke lelaki garang dan macho

bak sini no phone die

chiLleD...!! said...

dh lma tak g kbmall..sjak yang berlaku accident hri tu..he

sabar yer..mult org..kita xleh nk tutp..law boleh, dh lama sumbat ngn kain buruk..hehe

vampire's lovex said...

hahaha !! kes sentap hati mak nakkk...


lain kali suh je coach tu yg lari2.

maCy said...

macy egt jiji na ngate arsenal td. mau macy pangg skali. haha


adeh2 siannye jiji.
xpela. yg pnting jiji ta bunting
yke. cek perut sikit. erk


ok jiji. thniah macy taruk jiji kt bloglist macy. bai

ch!natsu said...

sbr2~

Princess Nur said...

mee celup? i loike...hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, nak dukung abby> mak aihhm berat weihh dio.. kaloh berat kakak2 dio. doh nak buat lagu mano, ayam tak cukup seketul duo.. hahah, lalu bena dio make...

btw, nnt fifiey update deh. dh upload gmbr di fb, ni duk buat entry di blog pulak:) fifiey dah tag gambar kak nur n cikgu jiji sekali:) tq for spending time with us! highly appreciated.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved