meh aku kasi explain sikit

aku ade post pasal care2 dak donlot ngn install window live writer semalam..
tapi aku tak cakap pon hapekebendanye benda tu..
ape gune die
ape kelebihann die yer tak??
maafan aku ye kawan..

okeh
kegunaan die..
leh apdet blog takyah bukak dashboard..nak tunggu nak loading masok blogger dot com tu dulu..
leh tarok gambar tanpa kena tunggu loading2 hapekejadahnye..
bagi yang suke sangat mekap gambar deorang..software ni memang dah boleh touch up gambor2 korang seblom korang postkan..
so aku rase benda ni memang memudahkan kite blogger ni nak apdet blog..bukan nak kejor traffic je..memudahkan kite2 je jugak..ehehe



bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

dalam lappy ada jeh menda nih tapi x guna pon .haha

ramai org pakai menda nih so rsa mcm nak try gak lah .

Syakir Rahman said...

cpat nye ko post entry baru..x smpt nk bce yg sblom ni...:)

Cik Muda Sae said...

entry ni pon dari window live writer tu jg ke? ? tag awak kat sini ...

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/02/25-random-facts-about-me.html

CTE said...

bagus jugak kan...

A.s.t.i.n.a said...

ni ala2 blogger pemes.. Ji nanti yu fofuler yu jgn lupakan ai..

Hanis MY said...

timo kasih ji petey kakram kawe tera slo2...

Ayuni said...

hikhik, sye try jap lg...

~naddy~ said...

menarek n tertarek...pasni try :)

d_LA said...

ooooooooooooooooo..nt nak terai jugaklahhhhhhhhhh ^__^

Farah said...

Tak pernah guna pun . Tak tahu guna pun sebenarnya . Senang ke ?

Anisa Hang Tuah said...

wajib try niii

maCy said...

macy ni kedekut space senanye..

maCy said...

macy tanpa segan silunya cari widget arsenal tu. hik3

Hanis MY said...

Ji demo nok comel jugops ko? beres!

echah mashuri said...

oo.padanlah gi pomote blog ak tadi deh.ehehhe..

macam best jah.rase ade jah softwre i dlm lptop..nk try ah.hehehe

yad'z said...

ye... pahammm cikgu meoonn...

chiLleD...!! said...

slalu gak gna bnda alah tu...he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved