nak awek cantik

mary-elizabeth-winstead-5049

tanye je mane2 lelaki a.k.a jantan a.k.a teruna nak awek yang jenis camne..memang akan ader jugak jawapan nakkan teman idop@awek@yang sewaktu dengannye yang cun melecun..biorpon kekadang yang cun2 tu deorang letak last sekali dalam jawapan deorang..saje nak tunjuk macho..so jawapan nakkan yang cun tu letak last2 jer terselit celahan gigi..tapi totap ade..kekadang lelaki yang tak berape nak hensem pon dapat gak awek cun2..kalo sekali tengok deorang berjalan dah macam ghupe beauty n da beast pon hade gak..tapi ape peduli kate orang kan.kekadang aku ni ade terpikir gak pehal ramai lelaki nakkan awek cun je..

macam member2 aku ..(salu gune name member kan)…dulu2  deorang terpikir gak nakkan awek cun..teringin jugak dok berkepit secare halal dengan syarifah aini..okeh  tipu..teringin le kirenye nak berkepit secare halal okeh ..dengan awek2 cun..tapi bile dah semakin berumur ni..memang deorang tak nafikan..kecantikan tu jadi dok nombor berape hentah..yang deorangpikir bior pompuan tu sekepale sekamcing dulu..ye la kalo cun pon die tapi tak sekepale tak best gak kan..

pas tu pompuan tu boleyh pulak masok line dengan family kite..kite pon boleh bergumbire dengan family die..baru la rase ngam2 kan..ni tidak..bile kite jumpe family die..die jumpe family kite..muke sumer masam macam cuke basi..sungguh2 tak best cam tu..

cantik tu mesti la nak jugak..tapi cantik2 ni kan benda subjektif..bukan korang boleh maen terkam je tu cantik ni cantik..tepok dade tanye macam mane…wat pe nak tepok2 dade..ni sumer hasel temuramah member2 aku yang dah berumur..yang dah sampai seru nak kawen..aku tukang bertanye je pon..okeh..




bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

aDieyZa said...

dlm hubungan yg penting keserasian.. if cantik tp x serasi pun x leh jugak..

bab family tu mmg kena jaga.. sbb xnak lah pasangan masam muka bila balik rumah mertua..

amirah said...

nak pakwe jambu leh..kih2

Anisa Hang Tuah said...

pompuan pon samee..saje je cover macho..ketepikan kepentingan hensemnya seorang lelaki..
padahal,mmg nak laki hensem ponnn

Cik Eliza said...

hahaha.

cantik itu subjektif.

sekelapa yang penting. ;p

hengsom blakang citer.

i like !

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bagi org yang waras, dah takde istilah awek searang ni, semuanya cari teman hidup pastinya. tak sekepala, tak kamcing, tak kenal, tapi kalau jodoh macamna?

cikgu jiji kalau nikah jemput ambo deh;) dh lama tak mkn nasi minyak di tempat kenduri. haha.

cik Ladies said...

erkk ? biler da tua bru la kiter tak yang cun da kan . nak yg sekepala dgn kiter . betol3 !!

ch!natsu said...

aku nak pakwe macak luar dalam.. huhu~

NurLailatul said...

cari yang comel n hensm nak keturunan yang cantik jugak!

A.s.t.i.n.a said...

mother ai mother yu juga ok.. mother yu bukan mother ai.. boleh?

Azie Azra said...

jiji yu hensem !eceee.tetibe je.ehemm :)

aNnE said...

kacak luar kacak dalam..
cantik luar cantik dalam..

hahaha :)

asybedazzle said...

tngok2 bukan membe ko,
ckp psal diri sendri.
ahaha

Dim Benihana said...

gud2x,asal cantik mata memandang sudah, xpayh nk cantik sgt..

Rara Farah said...

tak berkenan pakwe ensem..termasuk kau..keh3

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

rupa paras tak menjanjikan kebahagiaan pong :P

JIJI YU said...

adieyza
yerp2 kalo tak serasi mmg hancos jgk le..ehehe..

amirah
mueheh jambu tu ape makne die..

anisa
mueheh..sape yang taknak konferm oku

cik eliza
pakwe ko sekelape ngn ko tak

fifiey
alo dah jodoh..terime je la..hehe..wat2 jadi kamcing.makan mase la sikit kan..ehhe..kalo nok nikoh kito ajok lako geng2 blogger..eheh..

cl
muhehe..sokongan padu ek

chinatsu
macak tu ape ek

nurlailatul
muahah dah agak dah..nak jugak yang hensem

astina
tak boleyh

azie
mueheh meh balik mesia cepat aku belanje ko..

anne
tu sifir die ek

asybedazzle
jangan le pecahkan rahsie..eheh

dim
betol2 asalkan kite dah ok dgn die ok la tu

raja farah
haha aku ni ensem la ek.

lyeah
benar sekali

Ina said...

tak yah cari..yang hensem sangat..susah nak jaga..nanti org kebas..he.he

yad'z said...

aku ade ciri menantu pilihan family ko tak meon.... hehehehe...

TiKa LEh said...

xnk yg hensem tp yg tampan..xsama kan tu..hahah...

Anis Akhir said...

keserasian yg penting... rupa tak penting pon...:)

sb jadi kat aku....hehe

JP Nurul said...

lelaki nak awek cun..pompuan nak balak ensem..^_^


tp yg penting keserasian n keselesaan dlm hubungan r...

tulus sweet said...

rilekslah pak yus...........tapi abang2 saya lagi suka perempaun matang

Amira Naddia said...

saye pon suke pompuan cantek!

haha..weh..tipula laki lau xnk yg santeq. laki ni lau da nmpak muke awek cantek, prangai tolak tepi. pas kawen nti ubahla prangai slow kn?

aku cantek x? haha
aku xsuke laki ensem. aku suke laki kaye. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved