nak tangkap sang helang..

saat jari jemari runcing ku..whoot3 jejari runcing dah ade orang gune dah..
jejari debabku menari nari atas papan kekunci..
menitipkan sepatah dua perkataan menggantikan kalam..
diri ini sedang bernyawe semput2...
dada kian berombak..
 
ehh..ijat ade gak kat sebelah..
mate ijat terbuntang luas ibarat mata tenuk menjegilkan mate kerana  mengusha aweknye..
ijat tak tau pon aku dok tengah tulis entry..
dikatenye aku dok tengah siapkan kertas kerja nak berkhemah bulan depan..
takpe ijat..satu hari nanti aku akan ajar ko berblog supaye ko nampak lebih tak cool..lebih nyahh gitu..???yer ke cam tu...memang cam tu ke pandangan laki2 yang takder blog kat laki2 yang ader blog...yang tu kite cite laen hari..
okay2...ektibiti menghapdet blog mungkin sedikit tergendala untuk 
hari jumaat dan jugak sabtu...
ini berikutan..sepemergian aku ke kedah darul aman malam ni..
aku pon tak tau ape keje aku pergi ke kedah tu..sebab orang yang suruh aku pergi..
siap datang ambik depan rumah aku lagi..pas tu sume kat sane ditanggong beres..pas tu siap janji nak anto aku depan rumah aku pulak..
ape pon sepemergian kali ni memang aku rase berbalo baloi gamaknye..
tak kena bawak kuar satusen pon..sume ditanggong..
tapi tak tau la kot..aku nak terkucil ke tengah2 jalan..kena masuk tandas ber tol...maunye terbang 30sen jugak kalo kencing..kalo najis besar..50 sen kot..

ape pon moga2 korang berbahagia disamping blog tersayang..
i lebiyu owll......

p/s:
tak sabo2 nak pergi langkawi pagi esok..pes taim ni weeyy..





bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

haaa??? g berape hari?? silalh ke rumah yuyu!!!!


yuyu kat langkawiii!

bun_nee said...

bestnyee langkawi..... xpenah ag g nih.. waaa

Gadis Kampung said...

jom la jalan2 kat belah utara...tak rugi punyer...best sangat....

aDieyZa said...

kalau ijat ada blog, mesti entry semua buat orang gelak guling2..

gie langkawi?? jgn lupa ole2 untuk followers.. hihihi

bun said...

kalaw ijat ade blog

promote la,nak add

hahah

ika said...

jiji belikan aku coklat daim ye! :)

maCy said...

nak cekelat!

cik Ladies said...

bhaha! kalau nk buang air besar 50 sen , terpaksa la eden nipu ckp nk buang air kecik.. :p

jom singgah entry terbru CL :)

MIMIE AIZA said...

jangan lupe bawak balik ole2. heeee

C I K . F Y Z A said...

mabeles punyer trip...
naik feri elok2 okies?

NOOR FATIN said...

aku anak jati kdah pn xsampai lagi langkawi. ahhahaa

Anisa Hang Tuah said...

jiji..nak coklat
:D

deeya said...

helang batu boley la tangkap wat pelok-pelok .. cube cabot burung tuh tengok boley ta boley . ngheeee ~

Ummu~Ishak said...

auzza hagah helwah min langkawi!

TiKa LEh said...

kirim coklat daim 3bngkus..

ika said...

pegi langkawi wooo ! nk ikot !

MerLe said...

wah~ bestnye g langkawi..tringin nk g dr dlu lagi tapio x dpt lg..huhu

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa bertuah kalau pegi langkawi tak keluar duit utk shopping. wuuuu.
so far sape2 yg g langkawi, drpd tak suke shopping terus suke. tp kat sana je laa. hahaa.

Nurul Afifah Addnan said...

duit tandas meh nurul belanja kan..hehe..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

1 hari pergi, 10 ceklet hrus bawa balik untuk fifiey!! hahaha

selamat pergi selamat pulang ye.

Miss Yaty said...

take care :)

Amira Naddia said...

tlg belikn aku kain batik

d_LA said...

sapa ati x ajk dla..xpe, bli souvenir deh ko ambo..hehe

yad'z said...

meon nak cekelattttt... nakkkkkk...
lebiyu too larhh meon.. hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved