obsesi dengan henphone..

nokia 3310

tanda2 tanda korang dah kemarok dengan enphone..tak kire la enphone sape pon..

-tak kesah terpaksa berlapar bukan sebab nak kurus tapi untuk kepentingan enphone..aplikasi dalam enphone ade kot dalam lime puluh due yang sumenye korang gunekan..

-berhabes duit untuk eksesori enphone..ade yang beli beruang sekor nak gantong kat enphone..pas tu upgrade segala macam mak datok untuk mencanggihkan enphone korang..padahal norkiah terey2 ten kot…

-kalo berborak dengan member asyik dok bercakap pasal enphone je..sampai naik bernanah telinge member korang dok dengar pasal enphone berkali kali berdarab darab..tambah campor tolak bahagi lapan ratus ribu kali dah korang dok citer pasal enphone..

-boleh kena demam chikugunya..sakit buah ginjal..muntah2 cirit sampai terkuncit kalo enphone ilang..padahal kena prank ngan member je pon…

-awek korang tak tersengaje tertepiskan enphone korang sampai jatoh sanggop korang tangankan..(cakap sambil tangan terangkat angkat..)

-perkare pertame selepas bangon tido..menatap enset2 kot ade msg..buakknye nak tadah tangan berdoa bersyukur umur dipanjangkan lagi..kire dah macam upacara ritual dah pulak…

p/s nak kasi gemuk sikit..banyakkan makan protein..telor+susu..member aku ramai dah buat..memang menjadi..




bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

Dim Benihana said...

alamak terasa. tp blum smpai nk beli beruang gatung kt hp...keke

A.s.t.i.n.a said...

tiga tiga sekupang..

kebanggaan sa dulu..

nUmara... said...

meh intai sket "tok kadi" ni dari daerah mane...? free lagi ker utk 2011 ni? :p

orang campak je entoh mane2 tepon tu.. tapi time nk tido penting, nak alarm.. kut2 la esok tak terjage plak.. hihi..

Nurul Afifah Addnan said...

nk beli bear yg rm3 setengah tu pon berkali kali pk..seb bek nfon skrg xley lex aksesori..haha

zee ong said...

har har har.
gua handphoneless.
so takde obses pun. hahah.

amirah said...

aku terkena ayat last tu...pg2 tengok nset bukannya nk tadah tgn bersyukur masih hidup..hehe..

Ina said...

ish..ko ni..aku tak buat nye der..pepagi tengok enpone..tengok pc ader..he.he..

Ina said...

jiji..kiter nk masuk bloglist awak lar..

ain fathihah said...

p/s nak kasi gemuk sikit..banyakkan makan protein..telor+susu..member aku ramai dah buat..memang menjadi..

tips ini yg melekat di kepala. hehe TQ

puteri ain said...

yang last tu..gulpp..hahaha

info pasal gemok tu..haha..ok2..:)

Cik Eliza said...

kalau hp hantar kedai, masok icu beberpe hari,
mule lah gagau, haha. tidur tak lena, mandi tak basah.

aiseyh!

haha

echah mashuri said...

mase muda2 dulu snggup guna duit biasiswa beli enpon.skrg xdok tepon pun xpo.ehehe.

echah mashuri said...

hehe.zmn remaja dulu mmg xleh tinggl hnfon dh

Anisa Hang Tuah said...

jiji.henpon nis dah ngok.beteri selalu mampos..
henpon tak penting bg nis lagii
huu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sy tak suka guna hp. serius...;( so, jangan ckp sy kuno kalau sy tak pakai hp. haha.

JIJI YU said...

dim
muaha terase ke bang..haha..

astina
muehe ade lagi tak..nak beli ngn ko

numara
hehe ni tok kadi daerah siam..aku pon wat alarm je phone tu

nurul
yer ke..ehhe..

zee ong
haha..lorh lu pakai ape ong

amirah
muaha..terkena sudaa..

ina
muehhe.nnti aku wat enry sal obses pc..

ain
ingat tips tu..biase orang susah nak gemok sebab kadar metabolisme die tinggi

puteri ain
hehe..terkena ke..

cik eliza
hha seb bek tidor je tak lena..

echah
hehe yerke

anisa
muahaha..time kapel nset le benda paling penting.


fifiey.
aha aku takkan cakap ko kuno..sbab aku dah jumpe ko fifiey..eheh

Cik Akma said...

insap jap bila bgn tdo tgk enfon dlu haha~

aDieyZa said...

sila bg tips nak kuruskan badan pulak.. sbb aku dah cukup gemuk so xnak guna tips yg ko bg.. hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved