panas-panas

(Hi,I am sorry for invading into your privacy but i browsed through your profile and i think i like you.my name is -tuttt-,i am presently in Uk,my late father is from Sabah Malaysia and my mum from UK,i will be coming to malaysia for my holiday soon.I want to know you better if you dont mind,I will be expecting your email.)

ni bukan pertame kali aku dapat mesej cenggini..
tapi aku sengaje je pon bawak masuk yang ni dalam blog sebab yang ni international gitu
yang lain2 sume local2..sesape yang pernah dapat mesej cenggini sile miskol aku ek..
ke virus ni ek..
ko takyah nak sengeyh2 ijat bile bace entry ni..

p/s
yuyu2 ..tengok tu.. ko masok entry aku..kat dalam gambar tu..hehe..aci la kan..




bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

Hanis MY said...

wow! peminat obeseee hot no hot hik2

lynn angel said...

wahh!!! :)

Ina said...

dapat menantu la mak awak lepas ni...he.he

echah mashuri said...

perghh..mixedd kottt...jupo doh menantu untuk umi;p

Anisa Hang Tuah said...

puyooh minah salleh
sanggup u curang dgn i.

Encik Tikus said...

hahaha, macam kenal minah tue.. grrr

akU GaDis said...

wahhh^^ hot tuh ^^

MAKCEK bukan NENEK said...

haha wuyyoo lepas nih orang london la ye .kihkih

dasat la mu .

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

homaigoshhh, cikgu.. skandal lain pulak kah? ank mak cik senah jangan dilupakan naaa... curang:p hahahaha

KUREKURE COMEL said...

perhhh...ade peminat....hehehe...
jage2...

asybedazzle said...

virus virus. haha

yad'z said...

sampai aty ko meon curang dengan aku.. huh! lari membawa hati yang lara lah aku.. huhu

Amira Naddia said...

weh boipren ke 2..ko pecaye ke mende2 camni? da beratos2 org kene tipu dgn mnde alah camni ko maseh pecaye?

itu sindeket dadah/tipu duet kot.

agaknye la. hehe

Ummu~Ishak said...

dia hard fan tu

fadhdeela said...

waaahhh peminat obersea tu!! nnt anak leh mixx cun seh hihihi :P

Meh singgah: Lisa Surihani & Shaheizy Sam Bercinta??

NURUL NADIAH MAMAT said...

tak rasa macam peminat.....
based on my lecturer story, may b dat person akan mntk sesiapa yang dia contact kat malaysia masukkan duit dan pastu lesap....kes tipu...

Syakir Rahman said...

hahahaha.....

alexa yussida said...

weewittt cikgu:D

FarhaNezam said...

HAHAHA.. untungnya kau.. sampai level international Haha..

liyana said...

terer2..haha

E.d.Y said...

hot siot ko...haha

Ain Zulaikha said...

wah wah wah peminat baru ya... hehehhe tu semua trick je.. jangan percaya .. menakutkan sekarang ni facebook pun entah2 dah boleh buat jenayah.. kih kih kih

ctnurathirah said...

hebadd . haha .
international gitu !

NOOR FATIN said...

peminat setia la tu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved