skandal

“hari ni korang buat le keje senirik ek..saye masok ni pon ganti sebab kena ganti sir zul..tak masok kelas korang pulak dok wat hal..dok bergayot kat kipas la hape la..”

tetibe si ijat datang terkedek kedek bawak kerusi ke meja guru..duduk sebelah aku..nek heran aku tengok budak ni.kena sampok hantu raya ke hape??

“cikgu2..nak borak2 ngan cikgu sikit leh tak??

“ok je kot ..naper ni ijat..ade probs ngan makwe ke??

“takder la cikgu sesaje je nak manje2 ngan cikgu”tetibe bulu betis aku naek meremang..pehal pulak budak ni nak manje2 ngan aku..cukup ayu ke hape aku ni??

“cikgu2 sekang ni cikgu umur berape??

“23”

“dah ader calon nak wat mak kepade anak2 ke belom??

“takder lagi”

“cikgu nak ke kalo saye tolong carikan calon2nye”

“taknak..hentah macam mane le taste ko cikgu pon tak tau”

“tu ha cikgu anak kak senah makcik kantin tu pon lawa hape.singgle lagi tu..pandai masak..laju je kerat bawang..potong ayam lagi la..buat air neslo pon sedang2 jer tak manis tak masam..amacam cikgu nak tak??

lekukkk.hambek ko nak ijat..maunye membengkak dahi ko tu seminggu..takyah dok menggatal nak wat skandal aku dan anak kak senah..aku tau aku paling mude kat sekolah ni..kalo tersebar skandal bangang ko ni ijat..mau kena palong dengan pengetua aku nanti..




bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

bun_nee said...

hahahha cikgu-cikgu boleh tak cikgu carikkan saya orang yang betol2 boleh ajar saya macamanna kehidupan ni??

boleh jawab x? hahahha

kiera'sakura said...

ok la tue.. xyah ko ssh gi ejen cari jodoh nk bayo segala lg.. free of charge dh dak ijat bg.. hahaha

Cik Eliza said...

hahaha! apakah !

cikgu bersandal. eh, berskandal.


haha.

dapat anugerah cikgu hot pulak kunk.

;p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yeayyy, skandall cikhu jiji pandai buat neslo. nanti fifiey dtg sekolah tuu bolehlah minum neslooo air tangan anak kak senahh tuu.. hahahaha:D

aDieyZa said...

hahahaha.. cikgu paling muda rupanya..

neslo?? ntah2 ijat baca blog nescafe+milo ni x?? huhuhu..

Afikah Aziz said...

ahaks....siap ckp neslo bgi...bek jiji time je tawaran hebat ijat tu lalala~~ ;)

padlie said...

Sib baik dia tak offer kakak dia ke, makcik dia ke...
Bagi aku, si ijat tu memang gentleboy la.. direct dia offer kat cikgu dia. hehehe

ch!natsu said...

okla tuh.. cb appreciate skit org offer.. ngee~

A.s.t.i.n.a said...

saya suka ijat tu... dia pandai memilih pasangan utk cikgunye.. herherhr

Hanis MY said...

sy sokong ijat... haha gura jah...

yatie's EPISODE said...

haha. orang da offer, rembat je! haha ^^

echah mashuri said...

alaa cikguuu...padahal nok.maluu laaa pulokssss.;p

ejah cepat!kekgi bleh make free kntin!;p

Ummu~Ishak said...

menantu kak senah la ni

haha :p

Anisa Hang Tuah said...

hai jiji..jom jadi skandal i..jom laaaa
muehehehe

Cik Jannah said...

hahaha..bagus punye student..

yad'z said...

sengal ko meon... nama senah jugok ko gune.. makcik kantin lak tu.. haihh...hahaahha

Miecyber said...

Kelakarnya Ijat..Hahahahaha

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

Miss Yaty said...

hahaha...pe salah nya...bagus idea ijat tu..hiii ;p

p/s: yang penting pandai buat air neslo best ;P

~naddy~ said...

amboi...sakan hg jiji,dgn anak kak senah plak ye :)

amirah said...

alah lau nk cakap jelah.wakakakaka

Azie Azra said...

hari ni sangat tension.

dtg lawat blog ko je ngn abg ben.

fuh.lega kepala sat.best ! aku gelak top mulut kasi sopan sket ala2 menantu p jupe mak mertua.haks

d_LA said...

ijat tulon cari tuk akak muleh tak??hehe

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa bijak budak ijat tu. ekekekekk.

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

haha cute giler r dak ijat ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved