terlanggar bontot

gedegang…bupp aku tergolek di tepi jalanraye yang suram..bangon dengan penuh sopan menepuk bontot kerna tercemar dek habuk2 jalanan..

“eh anda ni dah bute sebelah mate ke hape ek??naek motor macam pelesit senak perut nak ke jamban..dah tu ni sape nak bayar ni..mau beratus jugak ni..ke nak report balai je??ader duit ke anda nak bayar??tak nampak ke lampu isyarat ke kanan yang kite bagi tadi???ke awak tak reti merempit???terus menerus aku dihentak dek kate2 nista dan soalan yang membute mencaerkan taik telinge..

aku masilh lagi blur..sambil mengusap2 bontot yang terase senak semacam..tetibe bayangan muke ijat lalu depan mate aku…hentah pehal..tapi aku tetap blur..sambil mengurut bontot aku rase macam ade yang kurang kat kawasan bontot aku..hurm wallet aku..yang dah blur jadi makin blur..si pompuan yang dilanggar bontot keretanye maseh lagi mebebel tapi aku tak dengar ape2..last2 terbayang muke si ijat sekali lagi..kali ijat berkate kate..

“cube sikgu suruh kakak tu  pasang balik lampu klip2 penunjuk nak bertukar arah tu sekali lagi”kate bayangan si ijat dalam kekaburan fikiran aku..puff bayangan si ijat ilang tetibe..

“cik kak cube idupkan lampu tu balik nak try tengok” wanita tersebut tetibe terkejut sebab aku bersuare matang ibarat budak baru mimpi basah…laju je die pergi idopkan lampu isyarat membelok..

“kak pehal tak nyale pon kak??ke kite yang bute ek??

kakak tu terdiam..aku angkat motor..terus mendendangkan lagu opick sambil menggoyangkan motor menigkut rentai irama..
“bila waktu telah berlalu..nafas kakak memang berbau..”aku tak ingat lirik die weyyh..terima kaseh bayangan ijat..tapi wallet aku mane???maseh lagi blur..



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

Afikah Aziz said...

ahaks....kata2 ijat lg erk,nasib bek ingt kt ijat kn....berguna gk hehe,wallet tu jatuh kot...

y u y u Z u l a i k h a said...

wallet jijiyu kat yuyu!

amikk! nak g shopping :P

Nurul Afifah Addnan said...

lah...eksen je membebel..haha..best pe ilang wallet..dpt wat ic bru.. :P

Zue Cancer said...

suke betul ye singgah blog sy thank kiyu!!!saya dah ader anak taw =)

A.s.t.i.n.a said...

Jiiiiiii!!!

E.d.Y said...

wallet lu ada kat gua...hehe

~eZmALiZa~ said...

hahaha...toyol amik kottt... :))))

Hanis MY said...

Ji wallet iley ko? ko tingga kat opis dop pung dumos...

yoi said...

ijat ni sape? kawan imaginasi ke? :P

tulus sweet said...

tajuk tu molek sikitlah pak yuuuuuu..............hahaha!

yad'z said...

bukan kite gi kedai pajak then ko jual wallet ko kat kedai pajak ke tadi meon? blur~~

Anisa Hang Tuah said...

nis dah amik wallet tu buat shopping

Miss Yaty said...

taw marah je...tak usul periksa dulu...huhu~

niesz said...

haha..akak tu x gosok gg ke..

Zue Cancer said...

anda di tag

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/contest-cuti-cuti-malaysia-niniezanie.html

p/s:anak kucing ehhe

Amira Naddia said...

apsal aku rase nk tolong tepok montot ko?

Zue Cancer said...

tak panjang la..gambar yg byk huhu

aDieyZa said...

akk tu malu sendiri..

agaknya baru dia cadang nak tulis status kat fb bagitau kereta kena langgar tp bila malu terus xjd (imaginasi aku jer.. hihihi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved