aku di sini wahai yuyu zulaikha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
aku tarok gambor ko beso2 dah ko pon suke tarok gambo ko beso2
wohh..bajet romentik tol tajok entry..geli2 plak rasenye..
dah aku terusha papan dashboard ..aku si yuyu zulaikha cari aku..
aku ape lagi terus je memecut laju buat entry menjawab panggilan beliau..
tapi pehal tajuk entry ko tu ade simbol cenggini T_T..
dah lame bebeno ke ko cari aku ek???sampai ko buat hurup T besor tu due kali..tak paham tol aku dengan simbol orang2 mude ni..

yuyu oit..aku kalo awek2 memanggil memang aku takkan kemane le jawabnye..
laju2 je aku menjawab..jadi ko takyah le bimbang..
ku tetap disini untuk dirimu..
hambek nak..

kemaen lagi entry ko memuji aku ek..terkombang sebelah lobang idong aku..bile dah terkembang  susah dah aku nak kaver kekembangan beliau..dah tu pulak ko siap gitau masyarakat yang aku ni pak ustad..ok gak tu..

makaseh YUYU kenit..
tak sia2 jugak aku menipiskan lipatan perut2 aku tu ek..
ade jugak rejeki lemak2 terbuang tu..

engko sekarang pon dah makin maju kehadapan..
ok la tu..aku tumpang bahagie kat bucu2 blog ko pon cukup le..
 setelah 3 bulan 27 hari aku berblog..
aku menang 2 contest..
contest si senah 
pas tu yang yuyu punye laks...
sebabnye..aku tak berape nak rajin sangat join contest..pemalas cam blue hyppo tol..
aku terjoin contest due orang ni sebabnye..
deorang akan sentap dengan aku kalo aku tak join..mau haru biru aku kalo member2 sentap ngan aku...
ape2 pon..
terima kaseh bebanyak pemilik sang kupu kupu kecik...yuyu zulaikha...
 
segala pujian dan kesempurnaan selayaknya hanya untuk 
SANG MAHA PENCIPTA...

p/s
baik punye gambor ko tarok kat entry..heheh..sekali ngan adik2 fifiey lychee...
mane die ek




bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hahaha

azi nur said...

huhu terjoin...ok la 2..menang jugekk...

Nisa' Pasir Gudang said...

tahniah menang...
nak2 lak dari YuYu pasni mesti traffic mencanak ...caiyok

sicomot-comel said...

cewahhh,,tahniah eh ^^
pe yg ko dpt?

echah mashuri said...

tahniah weh!:)

::p0t pEt iLa:: said...

taniah2

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahah! bak address dengan nama penuh untuk sesi hantaooo hadiah ye ^^

EDlinaaJohari said...

alaaa mne shoutbox hahaha.
tahniah ye ustaz! :)

skandaLdariLangit said...

ehem ehem.

ehe ehem. haha

Afikah Aziz said...

tahniah jiji ;)

putri noor syamimi said...

ahak3...laju je respon bila yuyu komen. :D

diana said...

lepass ni mesti rajin join kontest ni..
tuah dah ada..
hehehh

annenyss said...

suka lettew..hehe :)

puteri ain said...

haha...kalau tak tergelak baca post jiji memang tak sah la..
btw tahniah ..

NOOR FATIN said...

tahniah2! hehehe

Cik Eliza said...

hahahahha!

share2 lahhhhh

;p

bun said...

peh,aku sentap ngan kaw

kaw tak join pon

tak sampai 10 orang pon taw

niesz said...

wah!thniah bro, rezeki dtg bergolek tu..heee...

akU GaDis said...

kita kawan kan? adiah tu share2 eh,, ngeee..

ooo.. da tau! pak ustaz ghupanya.. ehem,tunduk malu =P

alexa yussida said...

fuyoooooo!!

tahniah tahniah:D hehehe...

tuhla fifiey dah hilangggg..last ckp masa besday die aritu,bz katanyaa kat indon sana tuh...

KUREKURE COMEL said...

perhhhh....nak komen tu je...hehehe

aLya maNip said...

waaa..x penah pon menang..sob..sob :(

lea said...

yuyu zalikha ni adik beradik hanis zalikha ker?

sissyira said...

salam

hurmm....tersenyum.

Hansyitake~ said...

tahniah jiji.. :)

Miss Yaty said...

tahniah jiji..besau gile gambo yuyu..haha..

Cikgu Den said...

memang besar la gambarnya

miszlullaby said...

haaaaaaaa! sekarang aku sentap ngan ko sebab tak join giveaway aku lagik!
cepat join sebelum kakak mu yg baik tapi garang ini murka. Tiru yuyu nye lambang:

T_T (Amacam? Ade macam yuyi cap limau tak?)

hazanis said...

jiji minat yuyu ko??ngeh3..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved