hentikan gangguan seksual


 
 


 
balik masjid tadi berenti kat kedai topup pak berahim..
tapi hari ni kedai tu laen dari yang laen..biaserye kalo hari jumaat pak berahim senirik yang jage kedai tu..
 
tapi kali ni si awek lak yang jage..
 imej berjubah harus dijage..
mata jangan melilau merate rate..
senyuman harus disimpul ala kadar sahaja..
menunjukkan budaya ramah dan mesra..

tapi yang tak tahannye..awek tu pakaian die hadohai..
nampak bayangan dalaman die oit..
meleleh jiwa rage..rase cam berkurang iman seketika..
 
boleh tak aku nak cakap..pompuan yang pakai seksi meksi..terdedah sane sini..terbelah sampai menaekkan nafsu kami sebagai lelaki..
mereka ini merupakan gangguan seksual bagi kami kaum lelaki..

mane taknye..terkadang kalo kuar pergi town..tengok ade awek2 tu pakai tudung..baju lengan panjang tapi kecik..bayangkan kalo die duduk..tak ker nampak dalaman dari sudut belakang die..kalo kite tengok die cakap kite gatai..dah tu die dok pakai cenggitu..
tipu le kalo cakap takder yang nak tengok kan..

Berkenaan syahwat lelaki ini,aku berpendapat la kebanyakan pompuan tak paham. Ini kerana pompuan ngan laki mane same dari segi biologi keinginannya. aki ni mudah je nak naek keinginan nafsu syahwat die..ade satu kajian..purata lelaki terangsang dalam sehari 30 kali tu tahap normal..semula jadi tu..bukan nak buat2..jadi untuk selamat...

lelaki ke pompuan ke masing2 kena jage aurat..



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

FarhaNezam said...

tengok sekali rejeki hehe..

Miss Ran said...

hahaha saba ye saba..hehe

diorang paham

lagi diorg nak buat
hahahaha
(gelak jahat)

kembatolo™ said...

napesu ado blako pok kito.
tu maknonyoo? hahaha

Anisa Hang Tuah said...

cuci matee
:D

echah mashuri said...

uishh...tutup mato la ji.jangan kenyit mato.huhuh..tp bagus2.skong pndpt mu.kena sama2 jaga.

padlie said...

Kalau sekali nampak takpe.. kalau tengok kali kedua dosa..

jadi kalau nampak kali pertama, terus tenung tak abis2.. ;p

Entry terbaru padlie: Selepas SPM ke mana kita?

Nur Farah Hani said...

bahye ouh,,,

lenkali sound jerk terus.. biar dia malu..

insyaallah berkurang la ganguan seksual y dia buat pasnih,.. ehehehe,.. tu pun kalo dia tuh punya rasa malu.. kalo tak..

jangan pergi kedai topup lagi.. ekekek.. ;p

Arm_mj said...

erk..maloo huhu

puteri ain said...

bersama2 lah kita menjaga aurat..hehe

Jiji-Fify said...

Ahahaha.. betoi tu. akak yg dah kawen ni baru paham syahwat laki ni camne! mmg lainnnnn!!! ;P

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

░♥si lampu neon♥░ said...

pakai spek itam..kaber line =P



Jeng3x…
# (Silampuneon dah Grad !) Gambar Konvokesyen PISMP 2011- Part 1#
# Buffered Earnings, AirAsiaX New Zealand (India).#
# Gambar Reharsal Konvokesyen IPGM = )#

Ummu~Ishak said...

susah bila cakap perihal aurat. kdg bukan tak reti, tapi sengaja.

*semalam jumpa sorg budak pompuan, pakai tudung tapi tshirt ngan jeans dia, mak aih, nampak saiz satu2. pulak tu duk menyengih kat cik abg tukang kipas sate

soffea said...

betul. setuju.. harus jaga aurat.. sian lelaki woh.. hehehe

Afikah Aziz said...

ika setuju,jom pakat2 jaga aurat xkire lelaki ke perempuan.... ;p

Nisa' Pasir Gudang said...

pernah terserempak seorang gadis ( rasanya masih gadis) bekerja di pasaraya. Sedang dia menyusun barang2 sambil bertinggung...2 org bebudak lelaki nakal menjengah belakang seluar yg terpamer lurah punggung... lalu !! ha..agak2 ape?? Marah la si perempuan ni sape soh usha(tengok) punggung dia. " ni tak keje ke usha2? apasal, korang takde punggung ke??"
Jawab mamat berdua ni...aikkk dah kasi kitaorg tgk...free tuuu. kite tgk laa. sape soh pakai cenggitu. hahah dan trus mereka berlalu.
Merah padam muka budak pompuan ni.

Cik Eliza said...

bhahahaha ! betul-betul,

menyumbang perkara tak senonoh terjadi jika aurat tidak dijaga,

eceh!

:P

alexa yussida said...

=.='

mintak jauhhh

KUREKURE COMEL said...

laki!...penuh kompiden....hihihi...



lain kali slowtalk la....takmau dgr jgk...bg hardtalk.....

ehhh...bahasa apa la mina pakai ni...
hehehe....

vampire's lovex said...

baik...saya cuba....whahaha.


ini lah lelaki skrg,teruk skali di ganggu secara seksual.huehue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved