aku yang gedixxx

pagi ini..pakcik dikejutkan dari tidur ayam pakcik bila pakcik terdengar bunyi ade emel masuk kat lappy pakcik..bila pakcik bangun dan menjengah kat jendela dunia rumah apkcik..pakcik lihat hujan renyai2 ibarat paip mandian hujan dalam bilik air rumah pakcik..pakcik menjengah fesbuk pakcik dengan rase kuyunye ..terkujat beruk buruk pakcik bile tengok ade mesej privacy dekat fesbuk pakcik..pakcik bukak mesej itu..
"apehal blog neslo yang komen sumernye kaum hawa jer..pas tu aku tengok yang follow pon ramai kaum hawa..yang kaum adam nye 2 3 orang je..sumee awek pakat dok berkumpul kat blog engko ibarat perhimpunan raksasa kalopon tanpa raksasa.. adakah engko pergi menggedixx kat blog deorang mintak ihsan dari deorang suh follow engko??..cube bagi tips sikit...
sekian wasalam..

pakcik jadi sedikit bengang dan terus delete mesej durjana itu..lepas itu baru pakcik terpikir mesej tu boleh bagi modal nak buat entry baru kat blog..hadoi...
pakcik bukan gila kuasa mcam firaun..pakcik jugak tak gila harta macam qarun..
takder maknenye pakcik nak pergi menggedixx kat blog awek dok mintak deorang datang serbu blog pakcik..pakcik dah tua dah kalo nak menggedixx pon...tengok2 dah terkeluar ayat cerekarama dah...

ni2 pakcik nak bagitau kat yang antor mesej tu..pakcik takder pon pergi wat rayuan kat blog awek2 lawa yang salu datang kat blog pakcik ni..takdernye pakcik tinggal komen..
"hye sicantik manis pipi gebu teliga capang hidung panjang mulut sempit dagu terbelah bagi kaki tinggi tanga tangan mulus...saye dah jadi follower dan komen kat entry awak..saye nak paksa awak jadi follower saya..dan salu la tinggal komen kat blog saye"

ade tak pakcik wat camni kat korang2 wahai kaum hawa yang pakcik sayangi sekaliyan???

ape pon blogger laki ke..pompuan ke..
sumernye sahabat pakcik kat alam maya ni..
pakcik harap kite pon leh jadi sahabat kat alam realiti jugak 
pakcik sayang sumernye ketat ketat..sembab sembab...

baru teringat laks..kat last2 mesej die mintak tips nak meramaikan awek2 kat blog die ek..
die punye blog hentah hape pon pakcik tak tau..
ape kate pakcik mintak anak2 sekaliyan bagi tips sedikit sebanyak kat mamat tu..
dah gersang semacam dah pakcik tengok care die mesej pakcik..

apepon pakcik nak cakap..ader pakcik kesah..




bukan sekadar omongan kosong

11 comments:

liyana said...

kesian kt pakcik jiji...sbr2..
org akan follow kalu tertarik dgn entry2 die..
bkn dgn tuannye or ayt2 jwg2nye..
entry yg mnarik dpt mnrik mnt follower utk bce..
by the way dont care what the other say..
keep update ur enty~

~eZmALiZa~ said...

alaa..rilex la jiji..tu pon nak amik port ke ape org cakap?motif, jeles la...ape lagi kan...i will always comments the entry who are always come to my blog..that's all..just go on with ur style.. go!! go!! go!! :)

echah mashuri said...

haha..pesen dengki ke gane uh.huuuhu..ak tino pun rama blogger tino gok komen.sebab blogger neh ramai pompuan.heheheh

alexa yussida said...

haha die jeles ngn pak cik ler tu..:P die tak klako kut sbb tu belog die xde awek nk singgah..kehkeh

Miss Ran said...

kah3..tegelak bace..ngn cikgi yang slalu sbut salijat pun nk jeles ke
haha

buat pakcik yang nk tips...tulis dr hati..bkn pk nk ngurat pompuan je..hahaha

Miss Ran said...

kah3..tegelak bace..ngn cikgi yang slalu sbut salijat pun nk jeles ke
haha

buat pakcik yang nk tips...tulis dr hati..bkn pk nk ngurat pompuan je..hahaha

HATYCIKNUURUL said...

yeayy!,.chaiyok3,.dgki la tu,hehe sbb siap mntak tips lg,.

xpe,klu kite niat ikhls berblogging ni,pasti natijahnyer pon baik,dan mntap!,.klu asik duk pk bnde lain,x kemane la impian dn hrpan tuh,.
ikhlas dr hatycikNuurul,...wahaha,.

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

hahahaha.

lantak dio lah pakcik oi.

janji pakcik femes, wakaka~

KUREKURE COMEL said...

tinggalkan komen di blog org...setle...hehehe...



adoooiii...sabar je la ek...

fasya said...

ermm..sy pon x tw la pkcik..npe sy suke sgt singgah blog pkcik nih.. org kalo menyinggah,kjap je..sy pny la lame dok kat sini..huhu.. papehal pon..klo entry best..org akan dtg slalu..xde paksaan..ye dok?

vampire's lovex said...

hahahhahahha. terbaikkk jawapan...ada pkcik kesah..kah3...cukup modal bg aku gelak 7hari7malam. hahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved