doakan keselamatan geng jepon

 
 
baru je nak terlelap tetibe je teringat jepn baru je kena serang dengan tsunami...
tetibe teringat kat cik akak comey hana sakura ngan husband die dok study kat sane..
camno le naseb deorang ek???

tetibe rase cam bimbang pon ader..
tapi wat mase ni ape yang kite mampu lakukan sebagai saudara seagama..
doa je la..itu yang terbaek..kerna itulah penghubung ukhuwah antare orang mukmin..
hambek nak..sekali mood ustad amirul datang kembali sempena malam sabtu ni..
baru je lepas tengok citer die..awek lawa kot..

aku doakan geng2 blogger dan jugak sume yang ade kat sane..terutama yang aku kenal le..
cam akak hana sakura ni..pas tu member2 kamcing kencing aku..
smoga korang selamat le hendaknye..




bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

Ummu~Ishak said...

moga semuanya dipelihara Allah

*adik ji nak tido dah ke... teringat kisah semalam, haha

Wafiy Suzly said...

takut gak kalau kalau terkena malaysia..

bun said...

semoge selamat
-amin-

Anisa Hang Tuah said...

semoga Allah melindungi akak..

tomato said...

insyaallah selamat..aminnn ~~ :)

tulus sweet said...

ada hikmah aku kat beijing.
tapi apa yang aku risau member aku ramai sana......:(
risaunya pak yussss.......

HATYCIKNUURUL said...

amin,.sume slmt insyallah,..

*ustaz jiji kene la tido awal,.*

HEROICzero said...

Semoga saudara kita selamat2 saja. Ameen.

Do pray for them. InsyaAllah. =)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

moga semuanya dipelihara Allah insyaallah selamat..aminnn ~~ :)

azi nur said...

semoga semuanya baik2 saja~

yad'z said...

mudah2 an selamat.. n takziah pada yang terkorban... doa kan gak malaysia... coz amaran tsunami dah kuar...

vampire's lovex said...

para para sakura tu kawn aku...haha..




tido lah cepatttttt

lea said...

sweet je pasangan ni..
moga die selamat d sana

MerLe said...

insya Allah smua slmt..
::komen ngn mOod yg serius::

::p0t pEt iLa:: said...

Aminnnnn :)

KUREKURE COMEL said...

hope semuanya selamat....ada member blogger gak...risau ni....huhuhu..

kiera'sakura said...

smoga diorg sume slamat la hendaknye.. amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved