spam tu macam spongebob kah

 
 
hari tu si azie azra cewek kedoktoran dari tanah kepulauan indonesia ade anto ayat jiwang gile kat low profile mukebuku..katenye..
"pehal komen aku salu masok kat tong drum SPAM...???

malam ni pula si echah mahsuri keturunan mashuri dari belah mane aku pon tak pasti ade wat entry pasal komen aku kat entry die dah termasuk dalam tong drum SPAM..

tetibe aku rase cam kaum afrika yang bercawat baru jumpe I pad..sebab aku tak penah tau apekebenda spam tu..
style aku berblog kalo korang tinggal bau kaki korang kat sini.memang aku laju2 balas balik perbuatan korang..takkan aku je nak kena hidu bau kaki korang..kompom aku laju2 pergi tinggal bau stoking kat blog korang pulak..
tapi kalo dah masok tong SPAM..kompom2 tak ter terbitnye komen aku kat port kebiasaannye..
cam sia2 je la aku tinggal bau kat blog korang..kalo korang tak dapat menghidu bau itu..
nak kate aku ade ilmu ghaib sampai kan komen aku masuk SPAM takkan le pulak..takder kaitan..
mesti korang sedih kan kalo tak nampak komen dari aku..
aku tau korang sedih..

hapekebenda SPAM tu..adakah die cam SAMPAH..ataupon spongebob..




bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

echah mashuri said...

tula.ape weh?tapi yg peliknya komen ko je.bukan entri ni aje.dah banyk kali weh.nasib baik ak bleh hidu bau busuk stoking ko tuh wlaupun dah masuk spam.har.har.

xpelah.ko satu dalam sejuta kot.blogger terpilih.hehheeh

Azie Azra said...

weh. aku nak tido ni rindu ko lak kan. penat2 pun p lawat ko gk. spam tu nape ntah. mcm email ah masuk spam. ala2 nak virus kot.muahaha.

p/s : salu ler rindu kalu xnmpk komen ko.wahahaha

HATYCIKNUURUL said...

err,pernah dpt sorg blogger tu anto msg tp msuk kt spam,..aku ingt die sje2 anto ke spam tuh,..hahaha,..ampeh je,.aku xtau jgak,.

jiji,asal ko ngange td?msuk tebuan kang

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

hahaha.

mujo x ajem masuk spam komen demo :P

sissyira said...

salam

spam akan terjadi bila komen yang tidak ada kaitan dengan entri, boleh juga terjadi org guna software tertentu utk komen, boleh jad ada org y kejar traffic yang buat...dan segala macam. hakikatnya sukar untuk mencari sebab yang nyata.. atau contonh yang paling mudah...dalma komen ni...saya komen


jiji, dah makan nasi ke? dia tetap dipanggil spam walaupun tidak masuk dibahagian spam...

bun said...

huwaa,adik aku cakap spam tuh tak de kaitan ngan mane-mane topik

aku baru taw minggu lepas

tapi macam mane die boleh masuk??

tak paham aku

KUREKURE COMEL said...

vote echahhhhhh...hehehe....



buat tuto la cara cara nak melakukan spam...sure terhebat ni....kihkihkih.

Wafiy Suzly said...

aku penah komen sini seblum ni, perasan tak perasan tak?

Ummu~Ishak said...

a'a la ji.komen ko penah je masuk kat spam. tapi aku publishkan je

putri noor syamimi said...

putri pon tak tau kejadahnye spam neh..--"

yad'z said...

selalu jek komen ko masuk spam.. thats why aku rajin menjengah tong spam uh....

MerLe said...

spam...spam.....spam......spam.........apekah itu? xtau gak..

deeya said...

kaki ko tuh busuk sangat lah kot .. huhu ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved