cube korang jawab



sambil-sambil aku try test benda baru ni..sambil-sambil aku nak tengok respon korang...





bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

aliarosli said...

yes, aku orang 1st vote

oklah, kunk sentap lak kaw kan

hhahahha,tapi macam tak aci lak aku join kaw punye, kaw tak join aku punye

hahhahha,aku nak hadiah beso taw taw

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa. buat giveaway ye cik abang.
good good. make sure sediakan hadiah untuk lyeah eh? hahahahahaa

Arm_mj said...

jiji sdia adiah geli2 eyh =)

Faaein Himura said...

aku nak vote.. tapi lmbt plak dia loading,.. so aku tak vote lah.. hahaha...

zuhanismohamed said...

ehh kool jugak poll ni kan ! he he

sissyira said...

salam

nak joint jugak..wat la cpt2..hehe

MerLe said...

dh vote!

Anisa Hang Tuah said...

nakkkk

HATYCIKNUURUL said...

aku tau adiahnye ji,.teddy bear beso org kn?,.haha,.

echah mashuri said...

nak.tp kena hdiah besor2.ok bai.

lea said...

kalo xnak jawab bleh?

fadhdeela said...

pernah nak wat bnda nie tp xpernah yg jadi..nnt aku wat ko vote tau :P

Meh sini: Mari Melawat Kammmbing!

Sini jugak: Seksinyer dia tido!!

yad'z said...

nak join... nak join.... nak join!!!!!!

d_LA said...

aku lbh suke kalo ko buat contest..lbh mencabar..kalo kalah pun xpe..sbb aku ni salu x bertuah kalo bab2 lucky draw ni..haha

Ummu~Ishak said...

wat je ji

pastikan akak dapat hadiahnye

muehehe

KUREKURE COMEL said...

mestilah nak...jom join dgn mina..hahaha...

alexa yussida said...

eceh..dah macam poll man of the metch kat total barca yg aku slalu klik2..sonok tgk kpala sama ngn org lain tak..kiki

Miss Yaty said...

nak join jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved