entry hot +ade campor lucah2 sikit boleh ke tak..

 
 
 
 
 
berdasarkan tajok entry di atas..
aku dengan rase penuh bersopan santun sambil mengekalkan budaya ketimuran..
rase rasenye..aku nak mintak keizinan dengan korang semua..
 
aku nak mintak izin nak buat satu entry..
yang bakal mendedahkan..keburukan dan betapa bahayanya
bilamana si kaum2 awek yang aku rase sumernye cun2...
tak semestinye awek..aku yang ketol ketol ni pon leh jadi mangsa jugak..
malu i nyahh...tetibe puting i orang leh tengok..u tak malu..
 
entry ni akan menunjukkan cara2 bagaimana kalo ade insan2 durjana..
boleh ambik gambar korang..pastu siap boleh meng x-ray kan baju2 ataupon ape2 yang korang buat bungkus body kesayangan korang..paham ker tak???
jadi entry ni mungkin akan ade gambar lucah..namun aku takkan letak le gambor tu kat blog aku..aku akan tarok link je demi kebaikan bersama...
kang aku tarok gambor tu kang..korang pulak sentap..
aku tarok link tu pon dengan niat memang nak tunjuk kat korang hasilnye sahaje..bukan nak bergeli geli je kejenye..wokeh..

izinkan ke tak ni????





bukan sekadar omongan kosong

34 comments:

iwan_dextrous said...

silakan..^_^

d_LA said...

tanya umi dulu

Magrib said...

kampong paser puteh.. yo bro.. lu pergi mana? lama tak dengar cer...

aliarosli said...

ek,macam seram je
gambar di xray??
jahatnye, kejamnye


er,takot lah pulak
nauzubillah

em, kaw buat jelah
tapi aku tak sanggup nak bukak link tue nanti


SERAMMM

ieka darlink said...

tak boleh!
tu mesti prank. hahha

vampire's lovex said...

boleh !!!! tade hal..

KUREKURE COMEL said...

terpinga pinga ni....gambar ape ek...pelik2.....

tapi kalau nak show...beyeh je...

gambar pe ek...

MAKCEK bukan NENEK said...

aah dulu pon dah kecoh pasal nih ,
tapi kejap ang nak tunjuk gambar ke ?
ke software yang dorang guna ?

kalao sofware jgn lah nanti ada plak manusia durjana menyalah gunakan .
^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

err..sumpah aku tak paham...T____T

KatekateKite said...

hohohooo... nak tengok! nak tengok!
kretip gak depa nih! =D

Epal Hirata said...

weyh..boleh ke org gitu?

fahmie firas said...

Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://fahmiefiras.blogspot.com/

niesz said...

x boley2, nnti budak2 sibuk nk download benda alah tu..heeee...

Magrib said...

Mari lah join GA kedua dari saya!..
best!.. silalah ke..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

noraliza said...

mane2 linknya ? wakakaka

gadis kepastian said...

ahakzz ayunyaaaaaa ko mx kebenaran......hilang comel ko

NOOR FATIN said...

nak nak!

NOOR FATIN said...

nak nak!

C I K . F Y Z A said...

ada ke fesyen jenis begitu???
i tak rela nyah.. awww!awww!

sicomot-comel said...

wah,,,cepat ar bagi link !

HAHA !

taruk gambar pown takpe..
keh3

sicomot-comel said...

lupe lak..

ko kena tag !!

http://www.cikscc.com/2011/03/contest-km-header-simple-tp-menarik.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh kejamnyer x-ray gmbr...mana link nyer?

SiS NaD said...

eRR... Lau aDeR suMuR D LaDaNG, BLeH SaYeR MNuMPaNG MaNDi, Lau aDeR uMuR YaNG PJaNG, BLeH KiTeR BJMPe LaGi... Haha!~

SiLeRKaN... SiLeRKaN... (SMBeY GeRaKKaN TaNGaN CaM uSoP aNToo KaK LimaH) (^_____^)V

**::CIKNUURUL::** said...

jahatnye sape yg buat tu,.kejam2!,..ji,bukak kt blog je la,.mls lak nk g sane sni,.hehe,.

.sweet-ants. said...

apa ni.. no noty2 haa.. ;)

Cik Jari said...

wah..suspennye

HEROICzero said...

approved!

DuniakuAbstrak said...

teknologi d salah guna menjahanamkan manusia

amni asyikin said...

mane2???heheheh...ingat dah letakkan daa..^^



first time singgah sini..=)

Naddia said...

inbox aku jela weh..tak yah g taw org len

qasehraihan said...

uiii..baik hatinya awak..siap tnya utk approval lg nih..hehe

ok saya approvekan..hakhakah

emel saya pun ok gak..hehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/masa-yang-sesuai-bagitau-mak-yang.html

Adeela Oh Lala said...

wahahahahahh ! bole bole bole .

Adeela Oh Lala said...

wahahahahahh ! bole bole bole .

Adeela Oh Lala said...

wahahahahahh ! bole bole bole .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved