tersenyum....

senyum senyum..korang senyum aku pon senyom..
gua senyum bace entry aliarosli yang balas panton geli2 gua..
gua senyum bace entry si comot tapi comel yang ajak gua tendang dumdum si nadia gaddis jawa yang sesat..
tapi gua nak tau jugak menatang hapenye dum dum tu???
kalo si goku die mengamuk ..aku ok je..sebab goku pon kalah dengan bezita..bukan aku tak layan komik dragon ball..aku layan gak oit..
layan senyum deorang ni dulu..eh orang ke..
sejuk ati aku tengok deorang senyum..
aku ke weyy??

kuda kuda jongang..kena pakai braclet kuda ni..eh braces.

gua senyum kerek je kat lu


agak2 lu gua mane lagi cantik gigi gua ke lu..

takyah nak cakap gua kiut..gua dah tau

cikgu jiji denda aku

setakat lu ape la sangat


ekek geli2...

ekeke gua geletek ketiak gua senirik...

hensem pulak die tu..

gua tergelak guling2 demi lu olang sume

cramp usus gua


 buat bro penjage court futsal..
gua nak pesan kat lu..lagikan menatang pon reti nak senyum senyum geli2..
inikan pulak lu yang cukup akal lagi dah baligh..
dari 3 minggu lepas lagi gua cube senyum2 depan lu..tapi lu tetap jugak masam bagai susu basi..ape gua punye senyuman tak cukup madu lagi ke???
minggu depan kalo lu tetap jugak buat muka masam..gua nak kasi lu baek punye manderam..




bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

emiliana anuyai said...

nak senyum jugak laaaa. :D

bedpet said...

muahahahaha! gelak sampai terberak2 tgk gambo tu sume.

intan.maisarah said...

buat kakak jaga casher,

senyum itu sedekah

y u y u Z u l a i k h a said...

sorry lambat pos naaa.. hahahah.. asek sibuk dengan lepak kat rumah ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tiup2 sikit br dia senyum kat jiji

farah wahedda said...

SENYUM TAK PAYAH KATA APA2 ..hahaha

Miss Ran said...

snyumbace entry ni

MAKCEK bukan NENEK said...

sweeettttt *gedikgedik

aku rasa nak save as je suma pix menatang nih sebab comel .hex

Farhan Zulhusmi said...

mybe dia dtg matahari kot jiji yu...hahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

tersenyum tgk gmbr2 menatang nie..
comeyyy! >.<

MerLe said...

senyum3~ =) errr..manderam tu ape?

unieMARKS :) said...

hahahaa , senyum lah anda utk awet muda;p

kucing tuh comel laa . hha

qasehraihan said...

uittt...dia ni gila mcm ujang ngn c jawa jg ke ni??xsia2 den masukkn kt bloglist nih..muahahaha

Epal Hirata said...

huhu..gilak comel gmbr yg 1st tu..
gase titibe cm nk mintak mende tu jd adiah ari jadi la..


leh ke ustaz jiji?
hehheh=P

nak mcm same je tgk ngn muka ustaz jiji tu..hehhe

**::CIKNUURUL::** said...

alaaa ji,muke cicak senyum xdok ke?,.ehhehehehe,.klako aku rse ko protes kt blog aku tu,.haiss,.sabo jep laaa

echah mashuri said...

pasal ape ni.xtau ak sebab dah lama x bergeli2 dgn blog.aahha.;p

sicomot-comel said...

woit. !

Mat Sentol !

dumdum tu bontot lah ~,~"

hahahhaa

aku rase kalo ko tersenyum mesti jadik macam gambar ke lapan tuh

lalalala
~

aisya sakaria said...

kucing tu senyum menawan ..

Naddia said...

sape yg tolong amek gambo2 ko senyum nie?

vampire's lovex said...

gamba cimpanzi tu lawak....ahahahaha

KUREKURE COMEL said...

ehhh....arnab mana?alooo...
sedihnye....



hehehe....

aliarosli said...

uh,dipromote rupenye
tak taw pon


hahhaha,comel nye

kucing tue

suke kucing


ye, senyum boleh buat orang senang
senyum boleh buat orang happy
senyum boleh buat kite bahagia

Miss Yaty said...

gmbr bawah skali tu mmg de iras jiji senyum!hahah ;P

gadis kepastian said...

haha dia xnak senyum kat ko sebab dia bajet ko nak ngorat dia....hahaha seramm weeiiii

DuniakuAbstrak said...

jangan marah, urat kentut dengan urat senyum dia dah putus tu

kiera'sakura said...

aku paling minat tgk monyet tue senyum.... hehehe

kechixx said...

comel jek!;p

philsof-Najwa said...

Tak kira gak..aku nak post komen gak coz blog ko ni memang klakor giler...tengok muka skema tp...adoi..best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved