korang dibogelkan







setelah gua mintak izin dari korang kat entry ni semalam
rase rasenye ramai  yang bagi green ligt..kire gua akan on dengan entry yang gua rase cam agak2 nak melampau jugak..tapi disebabkan rasa kasih sayang gua kat lu orang semua..(korang tacim ke tak ni)..gua memberanikan diri gua yang memang dah berani ni..buat jugak entry ni..


camni citernye..gua ade la jugak maen geli2 dengan photoshop..maklom le.dunia makin maju..dah tu semalam gua ade download le e-book a.k.a sebijik kitab pasal photoshop ni..
 

dalam kitab tu aku jumpe satu care macam mane nak buatkan pakaian yang korang pakai tu..leh jadi nipis sampai nampak tali pusat korang..kalo yang ade tali pusat lagi la.kire boleh nampak le body korang tu..sebab gua dah test dekat gua punye tubuh badan yang serba ramping ni..memang nampak le..padahal gua dah pakai satu set baju bomba tu..tebal kot...
 

biase kiter dengar teknik impose jer kan..kali ni memang takder gune teknik super2 impose dah.tak maen dah tindan2 gambor ke hape ke..kali ni betol2 ori punye..kalo setakat nak nampak tutt2..dum dum korang tu memang boleh  sesangat le..


nampak tak ape yang gua tunjuk..gua tak jadi nak tarok link..kot2 ade pencelakak2 diluar sane tetibe belajor pulak..gua tarok gambor awek ni sebab takkan le gua nak tarok gambor gua pulak..ternoda la gua..

takder niat laen gua buat entry cenggini..gua nak tunjukkan kat lu orang sumer yang bace blog gua ni..betape berisiko tingginye lu orang untuk dibogelkan pada zaman kini... 

so amacam..gua rase lu orang pon dah besor panjang dah nak pikir senirik kan akibatnye..gua pon naek seram bile tau senang sagnat nak wat benda cenggini..gua lelaki yang aurat se cenonet ni pon dah seram..kalo pompaun gua tak tau le..
kalo gua silap buat entry ni bagitau gua mane silapnye okeh.gua terime dengan kaki yang terbuka..eh2..hati yang terbuka..
gua sayang lu orang sumer..





bukan sekadar omongan kosong

40 comments:

KUREKURE COMEL said...

sbb tu la...gambar kena cover...tak blh letak over2 sgt...

takut jd mcm tu la...sgt bahaya..

Cik Eliza said...

dunia dah majuuu,

hurm,,,

ada jugak bende camnie,

huhu,

bahye2

Nisa' Pasir Gudang said...

Jijiiii...naseb bek ko ngapal Quran ekkk . Alhamdulillah Quran tu boleh jage ko..harap2 la.

Ke ko dok sorang2 dh try bogelkan pompuan tu...isk isk jgn tauuu

rasanye pendedahan spt ini perlu tapi boleh ke letak gambar sopan sikit... hmmm ke kalau sopan nnti org tak alert?

Ieda Al-Habsyi said...

takut le plak, weh ce letak gambo ko yg superimpose plak, nak gak akak tengok, ahhahaha :)

MAKCEK bukan NENEK said...

dalam e-book ke dorang bagi nih .
kena buat penapisan gambar dalam fesbuk la camnih.

*aah weyh letak la gambar ang yang rampaing tuh :p

qasehraihan said...

uiiii..bagus entry awak ni..
kena hebahkan kat sume mkhluk ni..hehe..
bahaya betul gini ek??hoho
bahaya gak kalau advance sgt teck ni ek??
silap2 nt wujud spek lak cmtu, anak murid den pulak yg skodeng stail lagu tu..tgk den duk ngajo..xke naya tu??hoho


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/masa-yang-sesuai-bagitau-mak-yang.html

yatie's EPISODE said...

HUISHHH. TAKOTNYA YATI KENA MACAM NIHHH! T_T

THANK YOU FOR THE GREAT INFO. (:

farah wahedda said...

Aduhh bhyenyee..aku rase pasni mls la nk letak pic kat fb hahaha..nasib ko bagi tau bgos2

ika said...

dunia dah maju , zaman dah berubah , fikiran dah berubah , selera makin bertambah , nonton bende lucah , ahh sudah ! :p

**::CIKNUURUL::** said...

melampau la ade jgk tknik cmtu,.ape kejadah la sape yg bt tknik ni,.ade x gmbr2 aku kt alam maya ni?,.uwaaaaaaaaaaaaa,adeeee,banyakk,.isk,isk,isk,.nk g cek la,.pasni bt muke katon je,.hehe

Nisa' Pasir Gudang said...

ko tak jumpe ek?? ke gini, artis kita kan ramai yang tak bertudung tapi in certain place dia pakai tudung. tapi sebenarnya dia tak bertudung pun...

so aku cadangkan ko ambik gambar bertudung dan guna teknik nipiskan tudung ni samapai nampak camne ghupe dia tak bertudung. aku nak dedahkan kat blog aku. Tak tergamak la pulak letak gambar pompuan tu.. malu jatuh martabat wanita walaupun pompuan tu kafiruuunnnn.

bleh?

Afikah Aziz said...

nauzubillahimin zaalik...minta jauh semua tu...alhamdulillah Ika xpnh letak gmbar Ika kt mana2 laman pun termasuk kt blog sndr...dunia akhir zaman mmg cmni kn :(

Faaein Himura said...

nauzubillahmin zalik... mohon dijauhkan.. aku rasa dah terancam dengan tenkologi zaman sekarang ni.. amat merbahayakan.. takutnyaa... =_=

d_tieah said...

Perghhh.. Tu lah jangan suka dok tayang gambo sangat.. Kang orang dengki susah owh..

Entry Terbaru : Perkara Yang Tak Perlu Ada Dalam AF9

kiera'sakura said...

thanks jiji share kt ktorg sume... skang nie org dpan mata pown ssh nk caya...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

terima kasih berkongsi info ni jiji

aqish basir said...

perghhhhhhhhhhhh,,,otak dorang ni ceredik kalau bab2 edit mengedit nehhhhhh,,,,,

gurl jugak mangsa nye

Ainul Hayat said...

Bahayanye...Siriyes bahaya gile. Thanks for the info yer Incik Jiji.

Az-Zahra Fauzee said...

euw~
sape la yg cipta software lahanat n!

skandaLdariLangit said...

pas baca entri ni. pasti pervert segera mencuba.

aLya maNip said...

ishh..dunia skunk..makin moden n canggih makin dahsyat plak..huhu

deeya said...

takotnyeeeeeer ! ta tau pun pasal nie .. aku buta IT . mekasey cikgu jiji .. saaaayang ko jugak !

miszlullaby said...

scary biskut merry betul la...watpe la susah2 nk bogelkn orang kan..kt tenet tu melmbsk yg da sedie bogel.ish2...manusia....manusia...

sissyira said...

salam

siapalah y x ada kerje tu..otak kat kaki ke..huhu

yad'z said...

perghhh baiii... lu wat wa seriau baii.. sangat menakutkannye punn

KuNanGKuNanG said...

alamak, takutnye...dunia makin canggih tp mcm2 plak impaknye...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

semakin canggih , semakin ramai yang ternoda...kena lebih beware lepas nie...=.='

Miss Ran said...

erk cikgu da try buat ke kat gamba org len

bahaye2

padam ingatan anda skng

aliarosli said...

keseraman gua menjadi-jadi la
peh,risau gua

em,fb dah takde,tapi kawan2 ade letak gambarku disane

blog pon dah lame ghaibkan gambar


em,em,nauzubillah,tak mo lah

sekahati die je nak buat ape ngan orang

MiSzy DiaN said...

nie bg teknik mcm ni mesti penah wat kan.. ehehehe..

Naddia said...

pahni aku nk bogelkan ko la

Nisa' Pasir Gudang said...

ko ade wat n3 sblm ni ek...tajuk ape nk kongsi la...?

amni asyikin said...

uishh..bahaya3!!kena pakai pakaian yang lebih tebal seinci ! hoohoh

Qaseh dalia adelia said...

kalau letak gambar muka je takpe huhu

alexa yussida said...

hurm bahaya la zaman laaani..haish kena buang ar ni header aku =.='

Epal Hirata said...

ayoyo..mcm ni pn ada ka?seb bek la fb aku dh delete...

nt kt blog pn kasi buang sume gmbr..kite letak gambar kuceng..
gambar kuceng xley wat jd transparent kan..hehhe

MerLe said...

ya Allah..bahayanye! nauzubillah..hrp x terkena pd kita..thanks for da info jiji..mnta nk share dlm fb deh..

fasya said...

ckgu.. (sambil angkat tgn..nak tny soklan)..
erm..bra yg kat bdan dy tu..mmg bra yg dy pkai ea?? bkn edit nye ea?? mmg bju yg kite pkai,ley di jarangkan ea??

Anonymous said...

bro...dlu aku penah la torai buat ..n mmg menjadi la...tp bnd ni ngn adobe potosop cs 2 je..yg latest da x jd...

kadang2.. kita nk berdakwah ni..mmg kena gunakakn bnd yg kasar..klu halus2 ni, depa xnk pakai bro..tegur elok2 . bkn nk pkai pon..baik tgur ngn kasar..kena btg idung..bru la terasa..x gitu bro??hhahaha

kechixx said...

dunia sekarang dah semakin mudah...mudah untuk merosakkan orang lain.nauzubillahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved