fakta tentang pompuan..

maka adapon fakta fakta yang agak2 dah nak jadi auta ini bukanlah berdasarkan
kajian saintifistikalistik secara menyeluruh..tapi adakalanya..kebenaran tentang fakta2 sebegini tidak dapat disangkal lagi...
-selangkah lelaki bersamaan dengan tiga langkah perempuan..akan tetapi
tiga langkah lelaki akan jadi selangkah perempuan bilemane merekan nampak perkataan
SALE...

-berdasarkan kajian awam...jumlah perempuan yang paka cermin mate mau pon sisik ikan yang disarong di bijik mate itam lebih tinggi berbanding dengan bilangan lelaki.
kemungkinan besar kebanyakan wanita lebih ramai yang rabun kerna deorang lebih mudah rambang mate..

-tatkala menjelangnye bulan pose..wanita akan mengurangkan kekerapan bercakap2..sebalik melipatgandakan ektibiti membeli belah..

-kebanyakan pompuan suke ajak memebr kuar makan.tapi susah yang amat nak belanje member makan..biasernye deorang lebih mengamalkan sistem topup menopup...

-kata2 bidalan yang sangat menjadi feberet kaum wanita bagi menguatkan hujah ketika nak membeli barangan berjenama..
"alah membeli menang memakai"
tapi aku pon same je jugak..

adik manis pakcik solo lagi ni
di cilok dari buku ujang keluaran februari..
ade tukar2 sikit je...






bukan sekadar omongan kosong

33 comments:

Wafiy Suzly said...

memang kelakau

tapi itu fakta yang harus diambil kira

menarik..

ada mana mana perempuan yang nak buat entri

BALAS BALIK??

haha

areteacar said...

NORMAL LER POMPUAN SUKA SHOPPING. NGEH3X...

Hansyirah Takezur said...

eheh. aku ingatkan nak letok gambo pompuan yg ko letak sokmo tu last sekali..

tp gmbo masa aku kecik rupanya.. haha

puteri ain said...

haha...ada betul gak tu disitu..haha

Princess Nur said...

90% tepat skalii...heheh..

azi nur said...

halamkk haku ker!! hahhaa

Adzriel AB said...

berlari bila nampak sale ye..

Zue Cancer said...

hahhaha..ngan budak2 pon ko nak menggatal eh?

Nur Farah Hani said...

ye ekr ye ker..

bila buat research ni.. ahahaha..maybe la.. 99% betul.. ;p

annenyss said...

kutukan membina..hahaha

skandaLdariLangit said...

tiba2 konfius. aku ni pmpuan ke ta

Anisa Hang Tuah said...

saya tak suke shopping

Jannah Miho said...

hahaha. ade yang tekena btang hidung

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

mcm sy je..hehe...**PBM..pengakuan berani matii...plez, dont reject me...cehwah..haha

delarocha said...

betul dah tu

Encik Psychopath said...

normal dan lelaki pun tak menghalang.

KUREKURE COMEL said...

mne de....mne de....laki pun sama..

apa nama tu...ala....laki metrosk..
ape tu....metroskl....lupa pulak ejaannye...heeeee....



lagi teruk dri pompuan pun de....hehehe

unieMARKS :) said...

ewah ewahhh . hahah !

budak tuh comel ah ! ;p

sissyira said...

salam

sedap cakap pompuan no...nak kena rotan ke..

kembatolo™ said...

susoh nk belanjo.hurmm.. hahaha

vampire's lovex said...

eh eh eh. byk pmpuan pakai cntct lens sbb berani nak mncucuk bnda alah tu dalam mata..laki ada bran??? ce try..ahahaha...

kiera'sakura said...

nk setuju ke x erk... hahaha

jiji,bkn aku la nk ltak lagu tue,,, ckgu aku yg dok tnye kt aku...aku pown sbg murid yg sentiasa ingat jasa ckgu die aku tlong la tnyekn kt org laen... hihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

erkk pki spek mata sbb silau la..haha

ubi said...

kah3...yo lo ji wak mum oyak tuh..ujang amek tip nga mu ko??hak3

Naddia said...

alah..laki pon same bile nmpak sale.
oh ye..ustaz..brg2 laki kalo da sale 80% pon slalunye tetap mahal esp kasot.
ompuan punye kasot 20% pon maseh affordable.

d_LA said...

aku la tu..hahaha

Azie Azra said...

yes ! aku termasuk yg suka membeli gak ah. len kali kalu kua ngan ko kan. pakai baju tido je bule?tapi kemas ah. lelaki tak kisah kan pompuan pkai bese2 asal kemas.ye tak.

yad'z said...

terase aku meon.. aku pakai cermin mata.. ahahhaahha

alexa yussida said...

dushhh..pakai lens mata rabun sbb rajen baca buku dalam gelap..buku ape?jeng jeng jeng..kekeke

MerLe said...

oooo...gitu eyh..hOho~

hafiz hafizol said...

muaahahahha.... betol 2 betol 2...

DuniakuAbstrak said...

auta ni Logik beLaka

gadis kepastian said...

aq memang pompuan..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved