kaver2 la sikit..

 
 
"oit kaver2 la sikit nak melombong pon..on show ni"
 
"hapenye on show plak..bior je la..dah ade kumbang kot dalam lobang idong aku ni..nak melakukan pernafasan cemerlang pon susah ni.. "
 
"gile tak senonoh..masuk tivi ni..bukan satu channel je..banyak channel ni..hentah2 sampai ke channel siam.."
 
"herph..yer la2 aku jage la air muke ko..nanti kang ko tak ngaku aku member laks...bersenyonyot aku rase dalam lobang idong aku ni.. "
"
"okeh2 dok leklok..wat muke ceria ..cctv penuh kat atas kepale kite.."

"udah2 le wat perangai mase sekolah dulu..dah tue kerepot dah ko tu..cctv je pon..masuk pon kat bilik pak guard je.."




bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

padlie said...

best ngintai org ikut cctv nih...

Entry terbaru padlie: Who am I?, For the first time...

Hansyirah Takezur said...

nak rasa popular instant buat camtulah.. gerenti berbaloi... wohoo..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa thn lepas kalau balik skola dgn kwn2,g bus stand dulu. masa tu dapat naik bus baru, ada cctv. masing2 cam jakun. men peace2 dekat cctv tu, dekat2 kan muka. hahaa. sebab tau, ade org tengok. ekekekekk.

alexa yussida said...

erk..ingat ape dah td..hihi takde kije:P

KUREKURE COMEL said...

hahaha...mina suka buat sengal dpn cctv...dpt la dlm 7e...kihkihkih...

skandaLdariLangit said...

teringat satu je. cctv akhirat.

Gimi said...

@ SkandaLdariLangit..

ekk..

sicomot-comel said...

HAHA..

jiji,,xsnonoh tul ko mlombong depan ccTV ! hahaa

sissyira said...

salam

Tuhan punya CCTV lagi hebat yang..

d_LA said...

nt opis aku nk psg cctv, aku saja nk wat rajin bwk fail nt..haha

Faaein Himura said...

mest pak guard.. gelak guling2 ni.. hahaha..

MerLe said...

haha..suke masuk kedai yg ada cctv pstu tgk kt tv yg ada kt tepi kaunter..pastu buat2 tkejut "eh,kite ada dlm tv la~" hehe~

A.s.t.i.n.a said...

Pengetua ekk melombong...?

Cik Eliza said...

hahaha,

'hoi, cover-cover lah kalau nak lepas angin helium yang wangi tu, haha'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved