kepale hotak laki ngan kepale hotak pompuan..

beribu riban tepukan gemuruh untuk blog neslo kerna sudi menyendatkan diri beliau dengan menerima entry ke hempat ratus ni..
terkejut hati kuntum pakcik tengok entry dah masuk 400 dah..
hape ke gile berblog ke pakcik ni...
hade pakcik kesah..
ni pakcik nak ajak2 anak2 sume maen satu mainan yang pakcik jumpe kat satu website dalam bahase mexico dan pakcik tanpa segan silunye menterjemahkannye..hentah pehal tetibe je pagi ni pakcik rase nak test power bahase asing yang pakcik belajo mase mude2 dulu..
bagi yang dah jumpe mainan cenggini..jangan cube bocorkan rahsia..tak serrperais le kate orang mexiconian..

game ni sesaje nak uji dalam kepale kite tu..otak kite jenis  yang berpikiran macam lelaki ke..macam perempuan ke..
ini macam game nye ek..

cube anak2 sume kire ade berape huruf F dalam perenggan kat bawah ni dalam mase 15 saat je..jangan kasi lebih jangan kasi kurang..kalo maen tipu kite gitau kat cikgu disiplin..

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS

dah ke belom..kalo dah..
down ke bawah..
















kalo anak2 dapat jawapan 3 je F yang wujud dalam perenggan tu..
maknenye kepale hotak tu berpikiran cam laki... 
sebab sebenarnye dalam perenggan tu ade 6 bijik huruf F... 
biasernye otak kaum lelaki tak proses kat perkataan OF...




bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

Cikgu CTE said...

entry ni memang buat saya tersenyum...
otak perempuan ke, otak lelaki ke.. sama saja..
tetap melakukan kesilapan yang sama...

M a W a D D a H said...

alamak kira 3 F...adakah aku ni laki??

pompuan la....:)

sicomot-comel said...

hahaha..

mmg patut la nub ckp aku mcm laki..
otak laki upenye..
hahahaha..

3F maaaa..keh3

CGG said...

HAHAHHAHAHA:)

senyum panjang cgg baca:)

HATYCIKNUURUL said...

weh ji!,..cmne aku kire due je F ni??,.huwaaaaaaaa

Princess Nur said...

tak berapa nak paham..mmg pompuan la akak ni..hehe

b a m b a m ' s said...

erkkkk.. naluri kelakian kah dakuuu??!!! @_@'

Terjah jom!: Nikmati ganjaran bila anda TOPAP!! wowww~! :D

syafiQakarim said...

hahah tapi gua ternampak 6 la bro.
hahha..bagus entry nih

echah mashuri said...

ak lakiii keeee??????

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Opsss...tak pasan lak OF tu ...:P

KUREKURE COMEL said...

ehhhh...kalau 4 cmno?hahaha...
maknenye separa laki...separa pompuan la ni...kihkihkih...



bijak2.....hahaha...


padahal rabun..kejap besau mata..
kejap kecik mata...huahuahua...

DuD said...

haramak...haku hira 3 ah..
kalo haku otak cam laki apakah maksudnye?apakah?apakah?

kiera'sakura said...

weii aku x terkeliru identiti lg.. hohoho

HEROICzero said...

aku kira 5 oi! aku laki ke pompuan macam neh. sigh -.-"

Afikah Aziz said...

haihhh,ika kira 3 je cmne ni -.-

annenyss said...

6..haha

aDieyZa said...

nape aku pun kira 3 jer ni?? apakah??

wawa meiko said...

Aku kira tiga jee . Patu baca balik kat bawah tuu , baru aku perasan aku tak kira yg OF tuu ?

OMG =____= Nafikan . Haha

amirah said...

aku kira tepat2 dapat 3 bijik F jah.tapi aku yakin aku pompuan cuma berfikiran lelaki ajer.lalala~

p/s:lelaki selalu pk ap eh??

skandaLdariLangit said...

erk. 3F la jiji. ska nak amik la bnde tu taruk kt entri. mcm seronok ja~

Jannah Miho said...

ji, aku dapat 4 je. camne nih? aku laki ke pompuan? kecelaruan minda neh! hahahah

akU GaDis said...

ak dpt baca 3 gak!

abes da ak,, laki ke pompuan ni.. muahhaa

puteri ain said...

dapat 3 F ?? but i'm a gurl ...abis la macam ni..haha

Warna Warni Kehidupan said...

aku baca sampai 2 kali konon2 nak bagi dapat otak pompuan..hasilnya...dapat 3 jek..means????

d_LA said...

kalah aku entry ko dh cecah ke 400 ye..aku baru 300++..heee..

erkkk, aku pun dpt 3 gak kenape ni??

i am S!L4H.. said...

haha. sy normal tang ni. hakhak

owhh 400 dh? byk tuuuu

aqish basir said...

buahahah

dua2 pala hotak dah sma dah skrng tau!

MerLe said...

eh..nmpk 3 je

ubi said...

aku tok jupo huruf F je..setaro mano nih..

bun said...

adoi aku jumpe 3
tapi tak tawlah bape lame


support aku

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/contest-jom-teke-bintang.html

farrah said...

igtkan sy sorg yg kire ade 3f..bile bce komen..rupenye ramai lagi pompuan yg otak laki..(otak laki biasenye kreatif kan?)huhu~

vampire's lovex said...

yesss aku otak pmpuan...ehem pmpuan memg teliti...hakhakhak

padlie said...

tak kira pun pasal pernah baca dulu..

bila tengok komen kat sini, macam teori ni kurang tepat la pulak...

Supermoon: Yang patut kita tahu

A.s.t.i.n.a said...

ingat sekali tu anak kecil Astina bertanya kepada mamanya yang demam "ma, kepala hotak mama deh sembuh.." Allah memanglah nangis dengar.. tp dimaafkan sebab 3 tahun.. beliau juga sudah insaf..

yad'z said...

dah penah buat bende ni.. so dah tak menjadik.. demm.. ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved