lu sentap bhai

buat member gua yang tengah selebet wajahnye dek kerna kak senah ambik cuti.gua nak bermadah pujangga untuk lu sikit pepagi ni..live dari dewan peperiksaan tingkatan satu..harap sambil2 lu dok lepak dalam bilik guru tu..lu bace2 la blog gua..sambil2 tu klik nuff gua sekali..kalo gua dah kaye gua belanje lu beli radio kereta yang boleyh pakai pendrive tu..dah nampak lu berkehendak sangat ngan radio tu..

oohhh..kak senah yang lu rindui..

ketiadaan kak senah amat2 la dirasai…

kehilanganmu tiada pengganti..

dah takder dah makcik kantin yang laen2 dapat menandingi..

segelas neslo panas buatan air tangan mu sendiri..

dah dah dah.. tetibe gua rase kering kontang pulak idea nak bermadah pepagi ni..ni gua nak pesan kat lu..pehal pagi lu nampak cam sentap semacam je???hahaha..lu kena kencing dengan kak senah..kak senah dah ade kat kantin pepagi ni..maknenye kak senah saje je tak test lu punye kesetiaan..kak senah sesaje je cakap kat kite yang die nak cuti sampai habes cuti sekolah minggu depan…tapi lu tetap menggatal nak minum air laen buatan orang lain jugak semalam..ini bermakna..kak senah akan lebih sayangkan gua lagi lepas ni..sebab semalam gua hanya melantak air suam je bergelas gelas..rela gua tak minum neslo buatan orang lain..bukti kak senah lagi sayangkan gua ku tengok neslo gua pagi ni..milo tu memang kompom lagi banyak dari yang lu punye milo..dah tu gelas gua lagi besar dari gelas lu..kak senah memang takkan meluahkan rase sayangnye menggunakan madah bocare..tapi die gune segelas neslo je nak tunjuk kaseh dan cintanye kat kite berdua..haha..lu sentap bhai…

 




bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

sissyira said...

salam

tak nak cube neslo ai buat ke? mesti tak lena lah pas ni..hahha

Ummu~Ishak said...

kak senah menjadi rebutan jejaka2 jambu

cayalah kak senah

kiera'sakura said...

hahahaha.. pasal x suh kak senah bekalkn neslo segelen kt korg berdua? hahaha

Hansyitake~ said...

aii.. gano loni bermadah sopmo..?hehe...

kak senah pujaan malaya tuu.. adehh.. msti gojes kak senah dop...heehe

bun said...

hebatlah kak senah

sampai boleh tak tido lene due jejake

hahahhah,ye ke??

HATYCIKNUURUL said...

jijiiiiiii,nanti suh kak senah buat blog ek,.mst die pemes!,.hahaha

ch!natsu said...

kak senah idaman jejaka malaya..
kagum sgguh..~

KatekateKite said...

hahahahaaa... kak senah owhhh kak senah.., neslo 1! =D

Cik Eliza said...

kak senah ohhhh kak senahhhh!haha


menjadi rebutan , haha

piNky LuCiA said...

nak rasa jugak lah kak senah nya air. hehe

KUREKURE COMEL said...

hahaha....pemes betul kak senah..
mintak la resepi cmne nak buat neslo sedap..mne la tau..

mina buat lg sedap pulak kan..kihkihkih..

A.s.t.i.n.a said...

Bahaya tol penangan air kak senah ni Ji.. dah sudah ler tu minum..

aiman said...

motif?? mintak neslo satu!

efa said...

penangan air kak senah caya la kak senah bak neslo 1 huhu

Afikah Aziz said...

hihihi lucu,mmg pemes la kak senah ni hihi

padlie said...

nak rasa gak neslo kak senah...

Entry terbaru padlie: Padlie masa muda-muda [Part IV]

puteri ain said...

hahaha..caya lah kak senah..
kuat betul penangan nesloo dia..
btw welcome back kak senah ..hehe

deeya said...

kak senah cute x jiji ??

CGG said...

NAK KENAL NGAN KAK SENAH LA:)

d_LA said...

aku nak hire kak senah la..tlg wat air neslo kat aku etek..ouh kak senah..pehal aku lak yg feel neh?

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

kak senah oh kak senah..:P

aku tag hang...klik sini...

http://gulagulahati89.blogspot.com/2011/03/ditembak-dengan-soalan.html

Naddia said...

kak senah play girl!

skandaLdariLangit said...

kak senah kak senah. jiji nak buat jadi bini dah ni~

MerLe said...

haha..bleh plk btanding bab ni..jiji wat sy rse cm nk mnum neslo kak senah plk..kasi kaw punye~

Nurul Afifah said...

kak senah oh kak senah..boleh pulak mcm ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved