nyah ko dari blog aku



beliau terus berlalu pergi dari kehidupan pancaroba sebuah blog geli2..
itupon setelah diusir beberape kali
kerna beliau tidak memahami..
terkadang kehadirannye yang tidak dijemput hanya mengundang peristiwa yang tidak di ingini...
tapi masih ramai blogger diluar sane yang masih lagi tidak menyedari..
akan kehadiran sang parasit yang hanya bersembunyi..
disebalik kelambu kegembiraan kamu dan sahabat2 blogger sejati...
 
PROLOG 


aku dah tak tahan lagi dengan perangai buruk ko..
dah macam parasit dah gamaknye perangai ko..
dah le menumpang..wat muke tebal tayor lori..hentah satu hari nanti ko jugak yang merosakkan blog geli2 aku ni..
udah2 le dok tayang muke buruk ko kat sini..aku dah naek gatal biji mate dah dok tengok ko bertenggek kat sini..bukannye ade pekdah ape pon kalo ko ade..kalo ko takder lagi molek le gamaknye..


kalo setakat engko je takder aku tak heran langsong le..ramai lagi yang datang geli2 kat blog aku..aku lagi hepi kalo engko lenyap terus dari blog aku..
bile aku cakap gune mulut yang ade ni cube la ko paham sikit..jangan sampai aku cakap gune kepale lutut dan tapak kaki pulak..

MONOLOG PERSENDIRIAN
ohohoohhooit kawan2ku sekalian..adik2 kakak2...semua yang diatas tiada kaitan pon dengan emosi yang kurang ke stabilannye.dan tidak berkait rapat dengan nafsu amarah yang memuncak..
adapon kemarahan di atas juge tidaklah disebabkan bahawe tuan empunye blog sudah terjangkit dengan kesan radiasi dan sedang bermutasi...adapon tuan empunye blog baru sahaja sedar dari berhirbernasi dengan penuh bersemangat terus mencoret entry ini..

entry ini bertujuan dan bercita cita hendak memberitahu anda sekalian..
tentang kewujudan satu website yang dapat membantu anda mengesan jika terdapatnye..
parasit@virus dalm blog geli2 anda...
sile tekan dengan kuat atas gambar dibawah untuk mengesan kewujudan parasit dalam blog anda..


sesudah anda semua kesane sile masokkan URL blog anda dalam lubang yang dikehendaki..dan scan je la..
APE PON NYAH KO DARI BLOG AKU..
dasar virus perosak..


sekian terima kaseh...






bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

Arm_mj said...

haha comel! ko ni geli jugak jiji..=p

ckk said...

lor..ingatkan pebendanya jiji oii..hehe..dh scan..blog akak selamat utk dikunjungi..ngeh3..

KUREKURE COMEL said...

hahaha...ingat marah apa la td...sengal ye...



ok...mina try tgk perosak ni..hihihi

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

haaa. agak dah virus.
hahaa.

skandaLdariLangit said...

macam... macam har..

geram gak ska ngn ngko ni jiji.


grrr! haha

Sunah Mohammad said...

erk! ingatkan de lalat..hehehe

Miss Ran said...

yeah sme2 banteras nyah..eh tak virus hahaha

aDieyZa said...

nasib baik ko x halau semua followers ko.. kalau x, mau merajuk semua.. jiji, blog aku ok.. so jemput singgah la yer.. hihihi

epadzz zainal said...

Overall result: This site,( means my blog) is secure.

tenkiu.. :)

deeya said...

ingatkan aku yang parasit .. hampir-hampir aku nak mrajok nan ko ah bro .

dah scan !! TQ cikgu JIJI ! :p

Cik Eliza said...

hahha,

ingat ape lahh,

haha

Anisa Hang Tuah said...

yelaaa.i nyah dr situu

Jiji-Fify said...

hahaha mukadimah terbaekkkk.. :D

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

Qaseh dalia adelia said...

ingat marah daku..ase dah nak blah terus dah td ..miahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

memang byk blog geli2 sebar virus..huhu

miszlullaby said...

huhu...ML nye clean ^__^

echah mashuri said...

semua selamat untuk discan.hohoho

sissyira said...

salam


mekasih sbb kongsi...nak p check ni..

Wafiy Suzly said...

wakaka, klako klako..

KHRLHSYM said...

pandai sungguh mengarah cerita, bagus. hihi

Syat0za said...

nk banteras nyah ke nk banteras virus? ekkeke~

Ina said...

la..ingatkan sapa la yg ko marah tadi..he.he..t.kasih share info ni

Imran nyambek said...

ingat lu tak kasik gua datang sini lagi

kiera'sakura said...

aku ingt ko mrah aku dtg menyibok kt sini,, aku bru nk tersentap trus xjadi... hahaha

She's retarded said...

pergh! gua ingatkan gua dihalau tadi

puteri ain said...

laaaa..ingatkan mengamok pasal apa lah tadi..haha

HATYCIKNUURUL said...

okeh ji,.blog aku selamat,.hehe,.tq

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

kemain lagi mukadimah dia..:P hehehe

padlie said...

tidaaaaaaaaak...
banyaknya virus...
kat tapak tangan...
kena basuh ngan detol nih...

TunTeja said...

jiji.ko ni memang lawakssss.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

boleh caye eyk bnd ni? :P

d_tieah said...

Dah try.. Blog I ok je.. So, silalah jenguk.. Hahaha..

Entry Terbaru : Warga Tua Dan Bayi Terselamat Dari Gempa Bumi Dan Tsunami, Bukan Maria Ozawa Sahaja!

bun said...

cet,sabaw jelah

alexa yussida said...

=.=' ingtkn cik anon ke..lalat ke..virus rupenyeeee..baekkkkkk

alexa yussida said...

Threat Name: No Threat FOUND

Overall result: This site is secure.

kehkeh.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved