senonoh la sikit..

 
 
 
berdekah dekah aku dok gelak bace komen korang kat entry sebelom ni..
terkeluar tali pusat aku..terkehel anak tekak aku..tersliuh biji halkum aku..
hape ke lawak sangat komen korang kat entry pagi tadi..sebelom ni takder la pulak korang nak melawak cam tu...biaser pon kalo yang lawak pon si amira naddia gadis jawa tok tok tu..
kalo komen dari die memang betol2 telus dan tulus..
eh tulus pulak..mintak mahap le tulus sweet..tergune nama hang....

aku gelak ketawa bace komen korang bu kannye ape pon..
tu sume sebab si elizabeth winstead tu la..ehehe..
aku tengok komen dari anisa..doc azie...si skandal dari langit dan gula2 hati..
pasal awek cun berambut cantik..
aku minat sangat ngan elizabeth winstead tu..sebab die senyum cantik je..even die takder lesung batu kat pipi die..tapi aku rase best je tengok die senyum..
pasal bertudung ke tak tu tak timbul persoalan pon..
maunye kena babab nga umi aku kalo dapat awek camtu..
tapi kan kite leh je nak ajak die berubah???
yer tak...berusaha dan mencube..
makaseh kat sume yang komen..
korang memang da best la..
wat aku gelak2 guling2..macam tenggiling...




bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

bun said...

cet aku takde pon

dah,taknak komen lagi

sicomot-comel said...

pehh,,tak sangke aku kau ade tali pusat lagi..

hahaha

antena tersorok

d_LA said...

tu rrr..aku kdg2 lupe nk komen apa sbb dok gelak guling2 bc komen dorg ni..tulus mulus!

C I K . F Y Z A said...

eden tak do pun.... huaaaa

Hafriz Mohamad said...

huish... sabor2..bawak brtenang.. hihi~

TiKa LEh said...

nmpk lah mcm tenggiling nya..hoho

Cikgu CTE said...

Apalah yang kelakar sangat ni sampai terguling2 macam budak kecik tak dapat susu nie???

aLya said...

tak sempat pon nak mengomen entri lepas..ngeee
lepas nie, setiap entri bleh la letak gambar awek cun nie..hehe

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa lyeah pn suke gak si elizabeth tu. sebabnye, tengok cerita scott pilgrim yg dia jadi heroin tu. terus terminat kat dia. hahaa.

miszlullaby said...

tengah bayang gambar fb mukebukuku kat tepi nih jadi tenggiling.kih kih kih...

ape cerita ni ek actually. nak kene gi godek balik. dah banyak terlepas.busy nye pasal.=(

KUREKURE COMEL said...

wahhh....awek cantik...hihihi...


tq ek rajin dtg komen...hehehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

kuang3...:P
hehehehe...
kali kedua name aku dimention di sini...:P

sissyira said...

salam

asal tak publish pic masa jy terguling3 tu...kompom lawak kan..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved