taknak yang ketol2

 
 
 
awek 1:"aku suke laki2 yang cekeding je..taknak yang ketol2..naek meremang bulu kaki aku tengok ketol2 die"
 
awek 2:"i suke laki2 yang chubby2..kiut je nengoknye..cam arnab kenyang je.. taknak yang ketol2.."
 
awek 3:"saye suke body cam player bola jer..sedang2.. sedap mate nak usha.. senang2 leh jugak rembat die kalo geram2.."
 
awek 4:"eeiii...takut aku tengok body ketol2...ketol kecik ke besor ke same je..nampak cam deorang ade tarok besi je dalam kulit..."

yer ke pompuan tak suke laki ketol2...tapi ramai je aku tengok makwe2 terlopong terngange kalo tengok ketol ketolan tersebut..terlopong tak bermakne minat yer tak..
 
ramai kot terune2 dan yang dah tak terune kat luar sane memang nak ketol2 bertempek kat body deorang..kire cam pakej gak tu..nak sarong baju pon nampak cam lawo je baju tu..
tengok body2 patong2 kat pasaraya tu..kalo baju dok kat patong tu lawo semacam je nampak baju2 tersebut..aku kalo tengok patong2 tu memang laju je rase cemburu bute..
ape pon..body2 ni luaran je..tapi kena jage la jugak..sebab tu kan amanah dari YANG MAHA KUASA..yang penting dalaman tu yang wajib dijage leklok..yer tak..cantik dalam..insyaALLAH..luar pon cantik gak..
 




bukan sekadar omongan kosong

30 comments:

Wafiy Suzly said...

body aku ketul2

pat pat

tawran dibuka

hahaha

skandaLdariLangit said...

ai suke yg mcm jiji je. keh2


sejak jadi anon ni. suke merepek! isk

Jiji-Fify said...

laki ketul2, kepala nampak kecik, badan besau. :P

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

Miss Ran said...

erkk kalo da ske..
tak kisah la gmok ke kurus ke ketol2
terime seadnye kn

Secretpinky said...

lau dh jodoh dgn yg ketol2 kne terima jgk kn..haha

intan.maisarah said...

kuasa di dalam
kuasa di dalam..

Anisa Hang Tuah said...

nak yg leper2

KuNanGKuNanG said...

ketol2 ke x ke janji jujur...jgn hampeh dah la...

HEROICzero said...

kacak luar, kacak dalam, kacak dengar sini, hey!

Catherine- said...

ntah. pompuan biasanya lain di mulut lain di hati :)


ai suka mcm aron aziz :)


yeyy~

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti tak suka body ketul2 sangat...sikit cukup la....takut gak kalau tgk body ketul2 ni....nanti kena lanyak tak de peluang da nak hidup...haha

AZRUL AZMI said...

mungkin remaja sekarang terpengaruh dengan struktur badan orang barat yang tegap...

masing-masing la saya rasa... kalu dia nak pasangan dia badan tegap msti dia pilih yang tegap...tapi kalu tak takkan dia nak pilih kan..???

Qaseh dalia adelia said...

perempuan pun ade yg ketol2..tak kisah lah eh ketul2 tak ..sekadar memuji yg berbadan macam tu ..yg keding mmg tak pndang ah hahaha .. my hubby ok je sasa wah2x koya

kiera'sakura said...

depends kt gurl tue jgak la.. laen org laen citarase ye x? hehehe

d_LA said...

x ketul sgt pun xpelah..jnji bleh lyn makcik ni pegi joging ke, men badminton ke..

~ Miss PIJAOSIX~ said...

nak yang banyak duit bleh tak? hihii

puteri ain said...

haha..depends jugak kat gurl tu nak macam mana..tapi walau kita pilih macam mana pun..nak yang tu nak yang ni..kalau jodoh dah dengan orang tu,xleh nak lari la..haha..

( asal ttbe ayat macam ni nih ? ) haha

Mr feckry said...

ayat last lu tu adalah kebenarnya..

d_tieah said...

Hahahaha.. Awak body ketul2 tak? Ngee.. Kalo ya, bile kite boleh couple? *tetiba.. Hahahaha.. Serius, agak tak suka lah.. Tapi agak gemar jugak tengok yang chubby.. Bukan gemok tau.. Sedang2.. Kurus sangat tak best gak.. Eh eh.. Ape2 pun, jodoh semua kat Allah..

Entry Terbaru : Malaysia Selamat Dan Jangan Percaya SMS Kesan Radiasi

Zue Cancer said...

jiji..leh tak ko tolong aku?
camne ye aku nak tuka template?
nak masukkn coding dalam edit html?
sebb aku selalu pakai java/html
blog aku da beterabor ar huhu

TunTeja said...

hehehe...aku suke ayat ko yang last tu... :)

aLieF si Muncung ManiS said...

saya ada six pack!!! tapi tak la ketul2 sgt...weeeeee.....huhu

vampire's lovex said...

a'ahhhh aku pon cemburu tahap lmbu terlepas tali jugak...bila tgk body patung2 pmpuan kat mall mana2....

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

lelaki yang ade ketol2 , aku suke Ben Ashaari je..hehehe...:P

echah mashuri said...

yg ketul untuk cuci mata je,yg betul2 nk yg tinggi.;p

bun said...

mane-mane pon same je
janji hati bersih

tapi kalaw dah ketol-ketol tue,
jangan nak pakai baju ketat-ketat

aku pon tak larat nak tengok

yad'z said...

body ketul pangai buruk wat pe meon kannn..

alexa yussida said...

okie..num 3 ! hahaha:p

ketol2 sgt nmpk pelik n body unproportionate..geliii mak

KUREKURE COMEL said...

body aaaiii pun berketul ketul yuuu...hahahaha....



lg suka laki chubby...mcm comel je..hihihi...

Cik Eliza said...

cantik luar dan dalam sudah ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved