takyah bukak entry ni

BABOON TUA HILANG DI SAWAH,
ORANG KAMPUNG SIBUK MENCARI,
JIKA ANDA SCROLL KE BAWAH.....,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
DAH SAH......ANDALAH BABOON YG KAMI CARI!! 



Kalau ada jarum yg patah
tak payah la disimpan lagi
Kalau ada hati yg marah
kena ingat gua pun terkena sekali.


Jarum yang patah pergi le buang
Jangan buang di piggir kali,
Kalau tak nak kene sorang
Ajaklah yang lain bacer skali...


p/s
awal2 lagi aku dah sound kan




bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

aliarosli said...

hanguk la kw
asam tol

Miss Ran said...

xbengang pon

Adzriel AB said...

nasib baik ada massage kat last sekali tu.. he..he..

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

hahahahhahahahah demit! terkena aku. hahahaha good one tho

Asyraf Arif said...

HAHAHA nasib baek tak baca. (tapi komen jugak. sah2 lah aku baca) HAHAHAHA

SiS NaD said...

TaK BaCeR PuN... SCRooL DoWN SaMBeY TuTuP MaTeR Pai JMPe RuaNGan KoMeN... (^_____^)V

KHRLHSYM said...

aku terpaksa scroll kebawah juga pasal mahu komen. takpelah baboon pun baboon la. hihi

LiLohOnEy said...

ceitt!!

mcm sms plak dy bagi T.T

yad'z said...

ahahaha.. aku tak ley pasang niat tak bace weyh.. lau aku tak bace mau aku tak senang duduk .. aku kan peminat blog ko,.. hahaha

HATYCIKNUURUL said...

eh,jiji,.,aku scroll trus jmpe komen box,.so,aku xtau ape cite kt ats tu,.bahahahahha,..

azi nur said...

cian pokcik anaroksia..heheeeeee

aLya maNip said...

adat la manusia..yg org ckap jangan tu la nak wat..hahaha
kene lagi!!

intan.maisarah said...

jiji..

selama berhujung minggu

alexa yussida said...

chill jew..hihi

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

dulu2 , kawan aku pena anta sms cam nie kat aku...aduh...sakit tol sebab terkena..huhu

MerLe said...

x marah pun....sukeeeeeee sgt...hOho~

KUREKURE COMEL said...

nsib baik pejam mata...

pe tu...ceciter..ceciter..hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved