blog lu merosakkan lappy gua




asal aku nak masok blog die je..
terus tertutup segala software yang beroperasi..
ape blog die berpagar ghaib ke hape..
mane la tau kot2..ke kena berniat suci dan tulus ikhlas baghu le dapat menjengah masok blog ko..maklom le blog awek cun..
tapi aku rase cam niat aku dah btol sangat dah..
aku masok blog ko pon sebab nak meminang eh tersasul sudaa..nak menerjah ko je..dah ko terjah entry aku sangat..cam biase la..care aku..terjah balik mane yang sempat..

tapi bile je aku nak melangkah masok..
tetibe je lappy aku jadi kelip kelip..
berpinar mata aku nengoknye..
bile aku pangkah je link blog ko..
lappy aku sihat seperti sediakala...


hape pasal ko ni misteri sangat ek...????
trauma aku kalo lappy aku rosak lagi...
cuber korang pulak try..
misteri...memang misteri..



bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

miss ryrinn _ angin said...

haha . ade virusss ke ?

y u y u Z u l a i k h a said...

ade virus kott! atau niat tak la berapa betol sangat :P

KUREKURE COMEL said...

ehh..mina selalu masuk okeii je...
gamaknye kena beli laptop baru la tu..hehehe

deeya said...

aku rase niat ko ta baek ji .. try ko bukak ari jumaat . sape tau niat ko agak suci siket di ari yang mulia tu .. huhuhu ~

p/s : mekasey pasal komen ko tntang LOBE LOBE tu hari .. ko memang ustad ! =)

Nurulizzah Hidayah binti Musa said...

ok pun..tak da maksalah pun.

LolliPop duDe said...

sah, malware tuh. huk3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ish..takut lah sis nak ke sana..haha.takmo2.

Naddia said...

cube ko amek aer smayang dlu..

Ina said...

a'a la jiji..saya pun kena ni..virus malaria tapioka kah..??

aliarosli said...

ko tak bagi link mane la aku nak masuk

apedaaaaaaaaa

Bella Bell said...

oo..blog budak ni..baru masuk semalam..hehehe~~

eh..ok je saya masuk blog dia..niat awak kot tu..hahahah~~

KatekateKite said...

tulapasal, takde link pon, klik kat gambor,kua gambor tu gak, igt link tu ade kt gambo,

kene manual search lah ni ek? =p

Maryam said...

oh, kena! main trick apa la owner blog tu ek? kalau ramai yang kena, habis la takde orang nak gi blog tu... :D

trial n error, dapat gak baca blog gadis sopan. tapi dah taknak bukak la.. susah sangat...

Anisa Hang Tuah said...

cun
:D

Afikah Aziz said...

erk...ika pun kena cmtu gk,oh risaunye dh la kne komputer opis huhu

syieda said...

xnak la masuk blog tuu..kang hns lptop opis..hahaha

Epal Hirata said...

die xbg ko bkak blog die la tu jiji..
xpaham2 lg ke..
hehhe

gadis kepastian said...

mana link dia ??

Cik Muda Sae said...

ha....ko memang ada niat lain nih..aku masok okeh, semua masok okeh...hahahahah~~ ke depa black list ko kot jiji..ngehehehehehehehe~,~

MerLe said...

yeke? jap nak try

farah wahedda said...

hush ykew?? tkkan jadi cmtu kot

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

takmo la try...takot kang lappy aku lak yang berkelip2..:pp

fiezah91 said...

hahaha..ko kata gitu terus aku tak berani nak terjah..kot lappy aku lak berkelip nanti.mcm ne?hahaha :P

Muslimah Optimis said...

hahaha.. ko pandai betul review blog orang eh.. kreatif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved